H Elli, η καταστροφική ζήλια, η σκηνές σε δημόσιους χώρους, η γκρίνια, τα κλάματα…

Η δικιά μου ιστορία είναι αρκετά μπερδεμένη…

Από τη μία ένας υπέροχος άντρας: πιστός, έξυπνος, ευγενικός, όμορφος, με χιούμορ, σωστή ανατροφή και με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό στις γυναίκες και κυρίως σε μένα.

Κι από την άλλη εγώ που έφερνα την καταστροφή με τη ζήλια μου, τις ανασφάλειές μου, τις σκηνές άνευ λόγου σε δημόσιους χώρους, τα κλάματα, την γκρίνια, την αυτολύπηση κλπ.

Κάποια στιγμή μαλώσαμε πολύ. Του ζήτησα να χωρίσουμε γιατί δεν άντεχα, γιατί ζήλευα και δεν μπορούσα να νιώσω ασφάλεια λόγω προηγούμενων αποτυχημένων σχέσεων, ενώ μέσα μου ήξερα και ξέρω ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Μου είπε σχεδόν κλαίγοντας ότι δεν θέλει να χωρίσουμε κι ότι δεν θα επαναλάβει όσα με κάνουν να ζηλεύω. Δέκα μέρες αργότερα μου ζήτησε να χωρίσουμε λέγοντας ότι φεύγει για δουλειά στην Κύπρο.

Εγώ όμως ξέρω ότι δεν φταίει αυτό και αισθάνομαι ότι δεν έχει φύγει, απλά δεν άντεξε άλλο τις υστερίες μου. Τι να κάνω;

Δεν θέλει να με δει γιατί του είναι δύσκολο και γιατί είναι μακριά -λέει. Δεν απαντά σε μηνύματα κι έχουμε χαθεί εδώ κι ένα μήνα. Εγώ όμως κατάλαβα τα λάθη μου και τον θέλω πίσω.

Δεν μπορώ και δεν θέλω να βρω άλλον γιατί πραγματικά νιώθω -αν και σχετικά μικρή (24)- ότι αυτός είναι για μένα ο Ένας.

Είναι πολύ αργά να επανορθώσω;

Elli

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. σαν να διαβαζω την δικια μου ιστορια….
    ισως να ειναι αργα να επανορθωσεις γιατι εκεινος να μην μπορει αλλο να συνεχισει μαζι σου.Καταλαβαινω τις πραξεις σου αυτες…ειναι καθαρα θεμα ανασφαλειας και ελλειψη εμπιστοσυνης(τα ιδια παθαινα και εγω)ειναι λογικη και η αντιδραση του αφου δεν κανει τπτ εσυ να του γκρινιαζεις και να εισαι καχυποπτη μαζι του χωρις λογο.Σε μερικους αρεσουν οι ζηλειες οι ελεγχοι και οι γυναικες που

  2. Έχω βρεθεί στην θέση του πρώην φίλου σου.Είναι πραγματικά τραγικό να σε βομβαρδίζει κανείς με συνεχείς υστερίες την στιγμή που δεν έχεις δώσει κανένα δικαίωμα για να συμβεί κάτι τέτοιο!Βέβαια είναι θετικό το γεγονός ότι έχεις συνειδητοποιήσει το λάθος σου.Αν νομίζεις ότι μπορείς να διορθώσεις την συμπεριφορά σου και να είσαι “εντάξει” απέναντί του,τότε μόνο,κάνε μια ύστατη προσπάθεια να τον προσεγγίσεις,να του εξηγήσεις πως έχεις αλλάξει και να του ζητήσεις μια δεύτερη ευκαιρία!Και ας ελπίσουμε πως θα στην δώσει!Καλή τύχη!!!

  3. είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση. Στην δική μου περίπτωση βέβαια δεν είμασταν ποτέ σε κανονική σχέση. αυτός έχοντας πληγωθεί από προηγούμενες σχέσεις του ήταν πολύ δύσκολο να αφεθεί αλλά ήθελε να προσπαθήσει. Και κάπου εκεί άρχισαν να με πιάνουν οι υστερίες, οι ανασφάλειες και οι παράνοιες και το λήξαμε. Σαφώς και τον θέλω πίσω αλλά ξέρω ότι πρέπει να του δείξω πως όντως έχω αλλάξει. Και αυτό νομίζω ότι γίνεται μόνο αν δει ότι είσαι καλά, οτι είσαι χαλαρή κλπ. βρες μια αφορμή για να βρεθείτε. Σε κοινή παρέα, για να ανταλλάξεται ότι πράγματα έχουν ξεμείνει σε σπίτια κλπ..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More