Katerina: “Μπορώ να βρω κάποιον πολύ καλύτερό του σε εμφάνιση, αλλά κυρίως σε συμπεριφορά…”

Είμαι 21 χρόνων κι έχω σχέση με άνα παιδί δύο χρόνια μεγαλύτερο.

Το θέμα είναι πως δεν μου αξίζει. Χωρίς να το καταλαβαίνει με στεναχωρεί. Δεν θεωρώ ότι αυτό που έχουμε είναι σχέση, ενώ για εκείνον είναι και το έχει ξεκαθαρίσει πως είμαστε μαζί.

Μένει τρία λεπτά από το σπίτι μου. Τον βλέπω μία φορά την εβδομάδα, όποτε δεν είναι κουρασμένος, όποτε δεν έχει υποχρεώσεις. Μιλάμε κάθε μέρα μόνο με κάποια μηνύματα, ενώ θα ήθελα να έχω περισσότερη επικοινωνία μαζί του, ώστε να τον γνωρίσω και να γνωρίσει καλύτερα.

Ενώ δηλώνει ερωτευμένος μαζί μου δεν δείχνει το ενδιαφέρον που δείχνει ένας ερωτευμένος άνθρωπος. Είναι γενικά χαλαρός και δεν μπορεί τον έλεγχο. Δεν ανοίγεται εύκολα, ούτε συζητάει, εκτός αν ξεκινήσω εγώ τη συζήτηση. Μετά από πολύ πίεση προσπαθεί να ανταποκριθεί. Όταν τον κοιτάζω νιώθω πως δεν ξέρω ποτέ τι πραγματικά σκέφτεται.

Ήμασταν μαζί και το καλοκαίρι. Χωρίσαμε το Σεπτέμβρη επειδή είχε εξεταστική και δεν είχε καθόλου χρόνο και χώρο για μένα, όπως είπε. Τα ξαναβρήκαμε Οκτώβρη.

Ποτέ δεν τον πίεσα να είμαστε μαζί. Ούτε τον παρακάλεσα όταν χωρίσαμε. Πάντα από την αρχή αυτός επέμενε, αυτος εκδήλωνε τον έρωτά του. Εγώ ήμουν πάντα διστακτική και υποσυνείδητα δεν τον πίστευα.

Όλοι μου λένε πως δεν μου αξίζει και το ξέρω κι εγώ η ίδια. Μπορώ να βρω κάποιον πολύ καλύτερό του και σε εμφάνιση, αλλά κυρίως σε συμπεριφορά… αλλά δεν ξέρω γιατί κάθομαι και τα υπομένω και είμαι τόσο καψούρα μαζί του…

Katerina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το παιδί ακολουθεί την γνωστή τακτική του φτυσίματος, που πιάνει πολύ στην ηλικία σου!!! Και, όπως βλέπεις, έχει αποτέλεσμα! Αν σε είχε στα γλυκόλογα, στα τηλέφωνα και στο τρελό ενδιαφέρον, θα τον βαριόσουν και θα έψαχνες για άλλον, ειδικά αφού αφήνεις να εννοηθεί ότι εσύ είσαι πιο όμορφη απο αυτόν, άρα και πολύ του πέφτεις, έτσι;;; Ο νεαρός ξέρει να σε χειρίζεται πολύ καλά!! Αφού σε ενοχλεί αυτή η κατάσταση, φύγε!

  2. Απο αυτα που λες εγω προσωπικα δε βλεπω ουτε εσυ να εισαι ερωτευμενη μαζι του.. ουτε κ αυτος.. Επισης δε βλεπω κ καμια σχεση να υπαρχει. Ειναι δυνατον 21 κ 23 χρονων παιδια να ειστε μαζι κ να βλεπεστε 1 φορα τη βδομαδα?? Κ να μενετε κ διπλα?? Αν υπηρχε ερωτας θα θελατε να βλεπετε συνεχεια ο ενας τον αλλο! Θα σου ελεγε βγες λιγο εξω απο το σπιτι σου να σε δω 5 λεπτα! Κ το οτι μιλατε με sms μου θυμιζει κατι φλερτακια του γυμνασιου…
    Προχωρα στη ζωη σου κοριτσι μου! Θα κανεις αλλες καλυτερες σχεσεις!

  3. meneis mazi t epeidi kati se trabixe se auton kai pisteueis oti dinontas t eukeries tha to anakalipseis kai tha ginei autos pou thes ….alla dn eimaste se paramithei o batraxos dn ginete pote priggipas …tha minei opos ton gnorises ..prospathei alla etsi einai ..mporei na exei kolisi na eisai sinitheia ..allla mhn afineis ton eauto s na einai mia sinitheia …dioxton kai dixtou pos h porta s einai klisi an einai sthn mira na iste mazi tha iste ..an girisi tha einai panta diko s ,,mporei na s aresei na ton agapas anthropina alla eisai gineka kai thes to paramithi s esena se niazoun basika kai mikra pragmata kai auton ton niazei o eauto t …se exei rotisi pote ti thes ?apo oti blepo mallon oxi opote???

  4. Υπαρχει στη ζωη μουενας mr.Big οπως και στη σειρα..καμια φορα βλεπουμε τη ζωη μας στην τηλεοραση…η κατασταση μου ειναι η εξης…με πολυ παθος ερωτα χημεια ελξη ομως κ πολλους χωρισμους…στο διαστημα των χωρισμων και οι 2 γνωριζουμε κ αλλους αλλα παντα ξανακαταληγουμε μαζι.ισως ειμαι κ γω δεδομενη αφου τον αγαπαω…θελω σχεση και εκεινος δεν βαζει ταμπελα αλλωτε ειναι καλος κ αλλες φορες στο κοσμο του σαν να μη ξερει τι θελει ποτε ολο γλυκες τηλ κ αλλες λιγοτερο διαθεσιμος η κ απομακρος οπου κ τσακωνομαστε γι αυτο εγω δλδ τα χωνω. υπαρχουν διαστηματα μεγαλα που μαστε μαζι 4 μηνες μετα χωρια μετα αλλο λιγο. δεν εχω ξανανιωσει τοσο δυνατα τον θελω με ολη τη δυναμη της ψυχης μου.καθε φορα λεω φευγω κ καθε φορα καταληγω εκει. τωρα ειμαστε χωρια δεν μπορουμε να μαστε μαζι αλλα απ οτι φαινεται ουτε κ χωρια. ομως κατι υπαρχει αναμεσα μας πολυ δυνατο απιστευτη ελξη…τον σκεφτομαι πολυ εντονα δεν με νοιαζει αν θα ναι σχεση αν θα καταληξει καπου με νοιαζουν ολα αυτα που νιωθω οταν ειμαι μαζι του μου δινουν τοση ευχυχια κι ας με ποναει καποιες φορες..του χω μιλησει πολλες φορες ασχημα κ ελαχιστα του δωσα να καταλαβει τι νιωθω…τον θελω πισω ας ειμαστε μαζι μονο για λιγες στιγμες πως ομως μπορω να το κανω αυτο? τι να του πω? οτι τον σκεφτομαι μου λειπει…να του πω οτι θελω εστω και το λιγο του? παντα ηξερα να με κουμανταρω κ να ξερω να μιλαω ομως τωρα δεν μπορω…. Ισως καταβαθος δε μου αξιζει να μη θελει σχεση ειμαι βεβαιη ομως οτι δεν μας συνδεει μονο το σεξ… εχουμε χημεια μεγαλη….πως να του εκφραστω???? θελω τη βοηθεια σας….

  5. αγαπητή Αρτεμης | 14.11.2012, 02:50, αν ο υποτιθέμενος mrBig σου θελήσει σχέση, το επόμενο δευτερόλεπτο εσύ θα ξενερώσεις και θα σου περάσει και η…’χημεία’.

  6. επειδη εχω περασει ακριβως τα ιδια αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι μαλλον το αγορι σου δεν ξερει τι παει να πει να εισαι ερωτευμενος. οταν καποιος σε θελει θα κανει τα παντα για να σε δει ειτε ειναι κουρασμενος ειτε οχι. προφανως ειναι βολεμενος με την κατασταση σας κ ισως δεν εχει το χρονο να βρει κατι αλλο και συγγνωμη που στο λεω ετσι ωμα. σου αξιζει κατι καλυτερο (οπως σε ολες μας) αλλα για να το βρεις πρεπει να το αποφασισεις κ να προχωρησεις. ο ερωτας θελει συμβιβασμο κ απο τις δυο πλευρες οχι συμβιβασμο στην ποιοτητα ομως!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More