Ξένια: “Ξέρω πάααρα πολύ καλά ότι πολλές θα με βρίσουν, θα με κρίνουν…”

Πριν ξεκινήσω θέλω να πω πως ξέρω πάααααρα πολύ καλά ότι πολλές θα με βρίσουν, θα με κρίνουν και ότι θα βρουν την ιστορία μου ολίγον τι “περίεργη”. Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου.

Μου συνέβη ό,τι πιο ανθρώπινο: ερωτεύτηκα. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Πριν ενάμιση χρόνο (Φλεβάρης ήταν) πήγα σε έναν γάμο με την οικογένειά μου. Στο τραπέζι μάς έβαλαν να καθίσουμε μαζί με κάτι άλλους συγγενείς και δύο τραπέζια πιο ‘κει καθόταν ο Η.

Σε κάποια φάση ο πατέρας του Η. ήρθε μαζί με τον Η. στο τραπέζι μας να χαιρετήσουν το συγγενολόι. Ο Η., τον οποίο δεν τον είχα ξαναδεί και μου άρεσε με το που τον είδα από μακριά κιόλας -πριν καν έρθει να μας χαιρετήσει- και πλέον γνωρίζω πως συνέβη το ίδιο και με αυτόν καθώς μου το είπε μετέπειτα, μου έδωσε το χέρι του και συστηθήκαμε.

Πιάσαμε την κουβεντούλα. Ήταν πολύ φιλικός και ευδιάθετος και σε μια κουβέντα με τους υπόλοιπους συγγενείς ανακαλύψαμε ότι είμαστε δεύτερα ξαδέρφια. Ο Η. ρώτησε 500 φορές τον πατέρα του αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο (και μια θεία του).

Προς το τέλος μιλάγαμε για τα “πάτρια εδάφη”, το χωριό και μου ζήτησε τον αριθμό μου με τη δικαιολογία ότι θα μπορούσαμε να βγαίνουμε και να κάνουμε παρέα.

Περνάνε οι μήνες και φτάνει το περσινό καλοκαίρι. Ήρθε στο χωριό μας (στο οποίο εγώ δεν πολυπάω) και μου έστειλε μήνυμα. Αρχίσαμε να μιλάμε και να στέλνουμε πού και πού. Πάλι περνάει ο καιρός και φτάνουμε στη φετινή Πρωτοχρονιά. Άρχισε να μου στέλνει αλλά πέταγε υπονοούμενα στα οποία ανταποκρινόμουν έως κάποιο βαθμό (π.χ. συχνά το πήγε στο σεξ κι εγώ το απέφευγα).

Επίσης, πολλές φορές έκοβε τη συζήτηση ξαφνικά και δεν απαντούσε ή απαντούσε μια-δυο μέρες μετά. Πυρ και μανία εγώ όπως καταλαβαίνετε. Μέχρι και σήμερα μιλάμε κατά διαστήματα στο ίδιο μοτίβο όπου ναι μεν χαίρομαι όταν στέλνει αλλά δεν παύει να με τσαντίζουν πολλά στον τρόπο του.

Ααα ξέχασα το ότι πριν δύο μήνες είχα πάει Αθήνα (όπου μένει αυτός, ενώ εγώ μένω σε άλλη πόλη) και ενώ του το είπα δεν επεδίωξε να βρεθούμε με τη δικαιολογία ότι δεν τα κατάφερε να βγούμε.

Εκείνος είναι 30 κι εγώ 19. Είμαι κολλημένη στα αλήθεια. Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω και είναι αβάσταχτο. Περιμένω τις απόψεις σας…

Απλά θέλω να πω, επειδή περιμένω πως αρκετές θα σταθούν στο συγγένεια και στο ηθικό κομμάτι, ότι η κοινωνία και η εκκλησία επιτρέπουν τέτοιες σχέσεις καθώς είμαστε πέμπτου βαθμού συγγενείς και δεν υπάρχει αρνητικό αντίκτυπο.

Ξένια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Έχω ζήσει κι εγώ κάτι αντίστοιχο και είμαστε και στην ίδια ηλικία θα σου έλεγα ότι από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάτι και ουσιατικά δεν έχετε προχωρήσει αφού μόνο μιλάτε μια στο τόσο σταμάτησέ το τώρα!Δεν πρόκειται να καταλήξει κάπου.

  2. Γεια σου Ξενια! Σε καταλαβαινω απολυτα αν και ευτυχως (!) δεν μου εχει συμβει κατι παρομοιο…Εαν ηταν κατι δυνατο και ουσιαστικο θα προχωρουσε η σχεση σας μεσα σε λιγο καιρο..Κατι τετοιο ομως δεν εγινε…Σκεφτηκες ποτε οτι ισως στις “αδειες” μερες του σε θυμαται μονο και μονο για εναν λογο;;; Χωρις παρεξηγηση,εαν ο τυπος σε ειχε ερωτευθει δεν θα κολλουσε στην οποια συγγενεια γιατι οπως μονη σου ανεφερες πηγαινε την κουβεντα στο σεξ….Αρα δεν ειχε τετοια “στερεοτυπα”…Αποψη μου,να αλλαξεις καλυτερα αριθμο,για να μπορεσεις να συνεχισεις την ζωη σου,εισαι πολυ μικρη ακομα για να μπλεξεις σε κατι τοσο πολυπλοκο…Ελπιζω να πραξεις το σωστο….Hugs!

  3. Ξενια , το πιο βασικο το γραφεις στο τελος. Δεν με αφορα αν ειστε ξαδερφια, ανηψια, (αν και μεταξυ μας, δεν ειστε πεμπτου βαθμου συγγενεις, αλλά δευτερου,τελος παντων) το πιο βασικο ειναι οτι ειναι 30 και εισαι 19….Αν ησουν 30 κι εκεινος 41, δεν θα ηταν καθολου απαγορευτικη η ηλικια, αλλά εσυ 19 χρονων κοριτσακι, χωρις καμια εμπειρια ζωης, μην ξεκινησεις να αποκτησεις εμπειρια απο τον ξαδερφο, κριμα ειναι! Θα φας καψουρα κι εκεινος θα την κανει. Συνελθε και ξεκολα, δεν μπορει να σου κανει τιποτα ο 30αρης….

  4. Ξένια μου πιστεύω ότι πρέπει να ξεκολλήσεις γιατί απ’ότι φαίνεται ο τύπος δε σε βλέπει σοβαρά!Προχώρα τη ζωή σου!Επίσης Δώρα να σου πω ότι τα παιδιά είναι 5ου βαθμού συγγενείς!5ου βαθμού δε σημαίνει ότι είναι 5α ξαδέρφια γι’αυτό πριν σχολιάσεις καλό είναι να γνωρίζεις κάποια πραγματα!

  5. Η κοινωνία και η εκκλησία μπορει να επιτρέπουν τέτοιες σχέσεις αλλά μόνο στην περίπτωση που θέλουν και οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν σχέση. Στην περίπτωσή σου όμως, ο Η δεν φαίνεται να θέλει τίποτα απο εσένα. Δεν τον βλέπω να εχει όρεξη να μπλέξει με την μικρή ξαδέρφη του. Και μάλλον έχει και σχέση. Ξεκόλλα.

  6. Ξένια μου, το να τον ψυχολογήσεις είναι πολύ απλό, πάρα πολύ απλό: το παιδί θέλει μόνο σεξ απο εσένα. Για αυτό σου πάει την κουβέντα εκεί και εσύ χαίρεσαι μεν τσαντίζεσαι δε, για αυτό απαντάει μετά απο μέρες, για αυτό δεν κάνει τίποτα παραπάνω. Θέλει μόνο σεξ και μάλιστα όταν βρεθείτε στο χωριό, όχι στην Αθήνα, στην Αθήνα έχει γκόμενα για αυτό δεν θέλησε να βρεθείτε, όταν πήγες. Απλά και ξεκάθαρα. Μην ασχολείσαι άλλο!

  7. Βρε Ξένια…κολλάς τόσο πολύ στην εικόνα των πραγμάτων και χάνεις την ουσία κοριτσάκι μου. Τι να κρίνουμε; Που κόλλησες με το δεύτερο ξάδερφό σου; Και κάθεσαι και ασχολείσαι με το βαθμό συγγένειας, αν είναι 5ος, 8ος ή 10ος;;; Δηλαδή αν η εκκλησία το δέχεται, εσύ είσαι οκ; Τον θες στ’αλήθεια αυτό τον άνθρωπο στη ζωή σου; Αυτό πιστεύεις ότι αξίζεις; Έναν που θα επικοινωνεί μαζί σου όοοποτε το θυμηθεί, θα σε εκνευρίζει με τον τρόπο του, θα σου μιλάει με σεξουαλικά υπονοούμενα κι όταν βαριέται ή έχει καλύτερα πράγματα να κάνει θα εξαφανίζεται; Δεν είναι παράξενο που δεν τον καταλαβαίνεις γιατί δεν έχεις ακόμα την ωριμότητα για να καταλάβεις κάποια πράγματα (φυσιολογικό θα το έλεγα αυτό). Θα σε συμβούλευα κι εγώ με τη σειρά μου να κόψεις την επικοινωνία μαζί του και να ασχοληθείς με πράγματα και άτομα που ταιριάζουν στην ηλικία σου.

  8. ego prota tha po oti me devteron xaderfo ute kata diania den tha ewaza kati sexualiko sto mialomou ego pantos me ta devtera xaderfiamou imaste san aderfia,alla avto ine allo thema,oso gia to ti theli avtos o tipos ine fanero prospathi na pari ena fresko 19xrono diladi stin lista mia parapano ke ti egine,alla oti den sewete tin singenia mou duxni asximo xaraktira o devteros xadefos i paterades ine 1 xaderfia ke apo avtus i paterades aderfia eleos.

  9. Μαρια, αν και δεν θα επρεπε να ασχοληθω με το σχόλιό σου γιατι ηταν λιγο ακυρο,αλλα επειδη αναφερθηκες στο ονομά μου, να σε ενημερωσω οτι ακομα κι αν εκανα λαθος στο βαθμο της συγγενειας, νομιζω οτι το σχόλιό μου ειχε να κανει περισσοτερο με την διαφορα ηλικιας με τον ξαδερφο και για το τι να κανει . Οποτε θα μπορουσες απλα να με διορθωσεις για το λαθος μου, χωρις να χρειαζεται να μου την πεις για τις γνωσεις μου πανω στους βαθμους συγγενειας, που χεστηκα κιολας. Δεν ηταν αυτο το ζητουμενο στην προκειμενη. Δεν δινουμε εξετασεις εδω…..Καλη συνεχεια.

  10. τι ζηταει ενα γομαρι 30 χρονων απο ενα μικρο κοριτσακι που πριν απο εναμιση χρονο ηταν ανηλικο???????μακριαααααα

  11. Δώρα μου δεν ήταν καθόλου άκυρο το σχόλιο μου!Έπρεπε να σε διορθώσω για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!Η Ξένια σωστά το έγραψε κι εσύ τη διόρθωσες λανθασμένα!Από ‘κει και πέρα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Η κοπέλα πρέπει όντως να ξεκολλήσει και να πάει παρακάτω γιατί όπως σωστα είπες αυτή θα φάει καψουρα και αυτός θα την παρατήσει!Και εκτός αυτού δεν μπορεί να της προσφέρει κάτι.

  12. ξενια κοπελα μου τι καθεσαι κ ασχολεισαι με εναν τετοιο τυπο ειναι δυνατον εναν τετοιο ανθρωπο να τον παρεις στα σοβαρα που καθεται κ παιζει με μνμ λες κ ειναι κανενα σχολιαροπαιδο?δεν στεκομαι στην συγγενεια ειναι αλλο θεμα…ξεκολλαω κ ζησε ενα υπεροχο καλοκαιρι χωρις ανθρωπους που σε κοροιδευουν.φιλικα ad!

  13. εισαι μολις 19 χρονων.. εισαι μικρη για να κολλας σε εναν ερωτα.. βγες, περνα καλα και ισως γνωρισεις καποιον αλλον ο οποιος θα σου δινει περισσοτερη σημασια αποτι αυτος.. δεν εχετε βγει ποτε οι δυο σας ουτε εκεινος εχει επιδιωξει κατι τετοιο.. οποτε δεν βρισκω το λογο του κολληματος σου.. λες παραπανω οτι πηγες αθηνα και δεν επεδιωξε να βρεθειτε οπως επισης ειπες οτι αργει να απαντησει στα μηνυματα.. ενας ερωτευμενος αντρας βρισκει παντα χρονο να βρεθει με την κοπελα που γουσταρει και δεν κανει ολοκληρα 24ωρα να απαντησει στα μηνυματα.. αντρες υπαρχουν πολλοι εκει εξω.. ανοιξε τα ματια σου και βρες καποιον που να ενδιαφερεται πραγματικα για εσενα και να σε υπολογιζει!!! αν ημουν στη θεση σου με τη συμπεριφορα που εχει ο τυπος θα ειχα ηδη ξενερωσει!!! ξεκολλα λοιπον και ανοιξε τα ματια σου!!! μπορει στο αμεσο μελλον να γνωρισεις καποιον πιο ενδιαφερον ανθρωπο που να νοιαζεται πραγματικα και να μην εχει αυτη τη συμπεριφορα που σου τη σπαει! η αληθεια ειναι οτι ειμαστε οι επιλογες μας, οποτε στη δικη σου κριση ειναι αν θα συνεχισεις να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου με αυτο το κολλημα η αν θα αποφασισεις να διαλεξεις καποιον που θα σε κανει πραγματικα ευτυχισμενη! καλη τυχη!

  14. Πρωτα απο ολα εγω ειμαι μαζι σου. Με τον Η εχετε 6ο βαθμο συγγενειας. Αυτο σημαινει οτι και νομικα αλλα και θρησκευτικα ειστε ενταξει…
    Προσεχε ομως γιατι εχετε μεγαλη διαφορα ηλικιας…
    (*μην σκεφτεσαι τι θα πουν οι ΑΛΛΟΙ*)

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More