Σοφία: “Εγώ με έναν γάμο 18 χρόνων και δύο παιδιά που λατρεύω. Αυτός μόνος”

ΤΟ ΧΘΕΣ…
Τον γνώρισα όταν ήμουν 16 χρόνων στο σχολείο. Ήταν συμμαθητής μου κι αρχίσαμε να κάνουμε πολλή παρέα. Ήμασταν αυτοκόλλητοι… μέχρι που ένα βράδυ τα φτιάξαμε.
Ένας έρωτας τρελός. Μια λατρεία. Συναισθήματα που μέχρι τώρα δεν έχω ξαναζήσει! Και μετά, η απόρριψη χωρίς μια εξήγηση… Ο συναισθηματικός θάνατος. Ήμουν ένα κουρέλι για πολύ καιρό. Άργησα πολύ να συνέλθω. Έχασα την αγάπη μου, αλλά και τον καλύτερό μου φίλο…
Μετά από ένα χρόνο περίπου γνώρισα τον τωρινό μου σύζυγο. Δέκα χρόνια μεγαλύτερό μου. Ήρθε ξανά ο έρωτας -όχι όπως με τον Γιάννη, αλλά τον ερωτεύτηκα. Κι αυτός εμένα!
Κλάματα τα βράδια, σκέψεις και πάντα αυτός στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Γιατί να μην είναι στη θέση του άντρα μου αυτός; Γιατί με άφησε; Γιατί δεν μπορούσα να τον ξεχάσω;
ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ…
Όλα αυτά τα χρόνια τον είδα ελάχιστες φορές στο δρόμο. Μόνο για ένα “γεια”. Μέχρι που γίναμε φίλοι στο facebook. Κι αρχίσαμε τα κλάματα. Εγώ μες στα ερείπια κι αυτός μες στα χαλάσματα… που λέει κι ο Βοσκόπουλος.
Εγώ με έναν γάμο 18 χρόνων που είχε βυθιστεί σε τέλμα και δύο παιδιά που λατρεύω. Αυτός μόνος.
Μου ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Και ποιος θα τον κατηγορήσει; Ήταν μόνο 17 χρόνων τότε…
Μιλάμε ατελείωτες ώρες για τα παλιά -και τα τωρινά- και αφιερώνουμε ο ένας στον άλλο αμέτρητα τραγούδια αγάπης. Μου ξαναέδωσε ζωή… Άρχισα να με αγαπάω ξανά… Να χαμογελάω, να περιμένω το τραγούδι του, το μήνυμά του στο κινητό, τον χτύπο στο τηλέφωνό μου.
Μια μέρα συναντηθήκαμε…
Ήταν όνειρο; Ο Γιάννης στο αυτοκίνητό μου; Απέναντί μου να τον κοιτάω; Να τον ακούω, να μου μιλάει; Αδύνατον! Παιχνίδια του μυαλού μου είναι όλα αυτά… Όμως όχι. Συμβαίνουν. Είναι αλήθεια!
Από τη μία πλευρά “πετάω” από ευτυχία που μου συμβαίνουν αυτά… Δεν θέλω κάτι παραπάνω… Αυτά που μου δίνει μου είναι αρκετά… Κι από την άλλη, η πραγματικότητα…. Ο γάμος μου που ήδη είχε βαλτώσει… Τα παιδιά μου που τα λατρεύω…
Ακροβατώ σε ένα σκοινί… Δεν ξέρω τι θα γίνει… Αυτό που περιμένω τώρα είναι να τακτοποιήσω τα παιδιά μου στα κρεβάτια τους, να τελειώσω τις δουλειές μου και να τον συναντήσω στο διαδίκτυο. Κι αν είμαι τυχερή, το πρωί που θα ξυπνήσω θα βρω ένα τραγούδι αγάπης με δυο λόγια στα μηνύματά μου!
Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΩΡΙΖΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ? ΠΩΣ ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ, ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ!

  2. zw akrivws thn idia katastash,me ligotera xronia gamou omws ki ena paidi egw.exw katalhksei sto oti gia ton idio logo pou den egine tote kati pio ousiastiko metaksu sas,den 8a ginei kai twra…kserw poso anazwogonhtiko einai auto pou ais8anesai twra…egw to phga kai ligo pio katw,vghka ap’to gamo kai eimaste se diastash twra…h allh sxesh automata exase th dunamikh ths,ki osa pragmata vlepeis panw sto gianni twra teleia,argotera 8a ta ana8ewrhseis.oi desmoi ths oikogeneias einai toso toso dunatoi,pou duskola 8a spasoun.ki an exeis kai filotimo,den 8a s’afhsei na euxaristh8eis ton erwta pou niw8eis.8a skeftesai tous 3 an8rwpous pou plhgwneis…einai para polu duskolo.den kserw an s’apogohteuw,lupamai an to kanw alla to exw dei to ergo…euxomai na vgeis ap’auth thn istoria oso pio anwduna ginetai…na’sai kala!

  3. alhtheia pisteueis pws an me ton antra sou hsoun akala tha gurnouses se kati toso palio?
    to akouw suxna auto pws mia sxesh einai se telma.prospathhses esu n athn vgaleis apo to telma?na vgeis apo thn asfaleia , na dwseis mia alhthinh eukairia ston antra sou xwris na skeftesai allon kai na kaneis ta panta (akomh kai na ton sokareis) gi ana ksupnhseis th sxesh.

  4. Δεν διευκρινίζεις κάτι όμως…Σου ζήτησε ποτέ να κάνεις κάτι παραπάνω πέρα από τις αγάπες και τα λουλούδια;
    Πότε φτάσατε στους χωρισμούς; Σου ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More