Μαρία: “Δεν φροντίζει τη στοματική του υγιεινή. Τι να κάνω;”

Δεν ξέρω αν θα σας φανεί κάπως άσχετο το θέμα, αν και το βρίσκω πολύ πιθανό. Τέλος πάντων… Για μένα είναι σοβαρό μιας και δεν ξέρω τι να κάνω.

Λοιπόν, το αγόρι μου δεν φροντίζει την στοματική του υγιεινή. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Δεν θέλω να του το πω κατάμουτρα, αλλά δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση.

Σας παρακαλώ, βοηθήστε με!

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. maraki den katalava ? to agori sou den plenei ta dontia tou ? kapnizei ? ? ti den kanei ? ? den ine 10 xronwn gia na tou epivaleis esi afti tin sinitheia an kai kalo tha itan.. alla otan o allos den frontizei ton eauto tou ti na ton kaneis ? ? den aeidiazeis na ise mazi tou ?

  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ???ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ???ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ Κ ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ????ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ…..ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ….

  3. exe panta mazi sou tsixles gia kathari anapnoi kai prosfere tou tis otan xreiazetai. isws to piasei to iponooumeno

  4. oxi koritsia aplws den plenei ta dontia tou! den kapnizei…kai den aistanomai aneta na tou to pw

  5. Αυτό συμβαίνει με έναν φίλο μου..!! Έχει πολύ όμορφη οδοντοστοιχία αλλά δεν πλένει ποτέ τα δόντια του με αποτέλεσμα η ανάσα του να είναι ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ!!!! Δεν αντέχω και εγώ να κάτσω να του πω την αλήθεια..Αλλά νομίζω πως έτσι πρέπει να γίνει!! Να του το πεις ωμά! Αλλιώς δεν νομίζω να το καταλάβει..Και δεν είναι μόνο θέμα δυσοσμίας..μεταφέρει μικρόβια το στόμα του στο δικό σου!!!! Δεν είναι δική σου η ντροπή αν δεν προσέχει την υγιενή του!! Αλλα δική του!! Εσύ απλά να είσαι ειλικρινής!! Πες του πχ ”Δεν μου αρέσει που δεν πλένεις τα δόντια σου!! Αισθάνομαι πολύ άσχημα που πρέπει να στο πώ..αλλά λόγω αυτού η αναπνοή σου μυρίζει άσχημα και ειναι αντισθητικό”…!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More