ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: “Είκοσι μέρες από το “σ’ αγαπώ” του, αρραβωνιάστηκε. Όχι εμένα!”

Όλα ξεκίνησαν από ένα τριήμερο που αποφάσισα να πάω στο σπίτι της φίλης μου. Πριν από περίπου εφτά χρόνια.

Αυτός ήταν ο αδερφός του αγοριού της. Τον ήξερε πολύ καλά -κι από την καλή κι από την ανάποδη. Μόνο που εγώ έπρεπε να τον ανακαλύψω μόνη μου, παρά την αντίθετη γνώμη της κολλητής μου.

Αυτός μόλις με είδε κεραυνοβολήθηκε από έρωτα. Με την πρώτη ματιά που του έριξα, δεν ξέρω πώς έγινε αυτό, σκέφτηκα από μέσα μου: “εγώ κι εσύ έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας… και πολύ πόνο όμως”.

Τότε δεν έδωσα σημασία στο ένστικτό μου, αλλά αργότερα το μετάνιωσα πικρά. Ζήσαμε έναν τρελό και παθιασμένο έρωτα. Ένιωθα ότι βρήκα το άλλο μου μισό, όμως, κι αυτός το ίδιο μου έδειχνε.

Αστραπιαία άρχισε να αλλάζει, να γίνεται απόμακρος και παρουσίασε μπροστά μου ένα πρόσωπό του που δεν ήξερα ότι υπάρχει. Για να μην σας τα πολυλογώ, χωρίσαμε με δική μου πρωτοβουλία και για τα επόμενα δύο χρόνια ήμασταν μία μαζί και μία χώρια.

Μέχρι τη στιγμή που μου είπε ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά μου… και μου είπε το “σ’ αγαπώ” για πρώτη φορά. (Και θα σκέφτεστε -με το δίκιο σας- σπουδαία πρωτοτυπία!)

Είκοσι μέρες από το “σ’ αγαπώ” του, αρραβωνιάστηκε. Όχι εμένα. Έπαθα ό, τι θα πάθαινε κάθε άνθρωπος στη θέση μου. Έχασα τον εαυτό μου -μαζί με αυτόν και δέκα, όχι περιττά κιλά!

Μετά από ενάμιση χρόνο κι ενώ τον είχα παραμερίσει σε μια άκρη του μυαλού μου ως κάτι πολύ οδυνηρό, άρχισα να τον σκέφτομαι πολύ έντονα και να τον βλέπω στον ύπνο μου. Και τότε, εμφανίστηκε πάλι. Με διεκδίκησε με χίλιους τρόπους και με κέρδισε ξανά.

Κάθε φορά που ένιωθα ότι είμαι καλά και μπορώ να προχωρήσω, σαν να το ήξερε, πάντα εμφανιζόταν και απαιτούσε.

Ποτέ δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που αγάπησα. Έμοιαζε σαν πληγωμένο θηρίο που ήθελε εγώ να επουλώσω και να γλείψω τις πληγές του. Όλα με πλήγωναν, αλλά έμενα εκεί και τιμωρούσα τον εαυτό μου για την αδυναμία μου μέχρι που…

Εν ολίγοις, μια μέρα που συγύριζα στο σπίτι του βρήκα ένα σημείωμα από την άλλη. Υπήρχε ακόμη ή μήπως ήταν καμιά καινούρια; Δεν το γνωρίζω. Αυτός αρνήθηκε τα πάντα… Το αντιμετώπισα με τρομερή ψυχραιμία… Κάτι πάγωσε μέσα μου, επιτέλους!

Μέχρι να με καταφέρει να του ξαναμιλήσω πέρασε ένας χρόνος. Κι αν αναρωτιέστε; Και του ξαναμίλησα και ξαναέκανα έρωτα μαζί του. Μια τελευταία φορά, κάτι σαν αποχαιρετισμό στον παλιό ποδοπατημένο μου εαυτό.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχω μια νορμάλ και ισορροπημένη σχέση που μου προσφέρει ό, τι μου αξίζει.

Όσο για αυτόν… Δεν με ξεχνάει ποτέ. Αραιά και που με θυμάται, έστω έτσι για να μου υπενθυμίζει: πόσες φορές έπεσα, πόσα λάθη έκανα, αλλά τελικά κατάφερα να σηκωθώ πιο δυνατή από ποτέ.

Riani

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. δεν ξερω μπερδευτηκα λιγο απο αυτα που διαβασα αλλα καλα εκανες και εφτιαξες την ζωη σουσε μια σχεση πρεπει να προσφερουν και οι δυο οταν λες στο τελος ””’Δεν με ξεχνάει ποτέ. Αραιά και που με θυμάται, έστω έτσι για να μου υπενθυμίζει: πόσες φορές έπεσα, πόσα λάθη έκανα…..”””βρισκοσαστε ακομα δηλ;;;;;

  2. Με λίγες λέξεις περιέγραψες την ιστορία και της δικής μου ζωής… Με παραλλαγές βέβαια. Ο δικός μου πρώην πλεόν παντρεμένος, το ίδιο κι εγώ.. Από κοντά έχω να τον δω πάνω από 5 χρόνια, αλλά εξακολουθεί να με θυμάται και να μου τηλεφωνεί… Όσο κι αν λατρεύω το σύζυγό μου, αυτός θα κατέχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου… Απλά η ηθική μου και η αξιοπρέπειά μου είναι οι σύμμαχοί μου στο να τον έχω έξω από τη ζωή μου…
    Καλά έκανες και προχώρησες στη ζωή σου.. Τέτοιες σχέσεις είναι αρρωστημένες και δεν οδηγούν πουθενά… Όσο πιο νωρίς το καταλάβεις, τόσο ομαλότερα θα εξελιχθεί η ζωή σου…

  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ;ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ, ΑΡΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ. ΚΟΨΤΟΥ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ….

  4. ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΙΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ “ΜΑΘΗΜΑ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ…

  5. οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καλα φυλαγμενο στο πισω μερος του μυαλου μας εναν πρωην παθιασμενο ερωτα.ο καθε ανθρωπος εκφραζει διαφορετικα την αγαπη και εκτιμιση..δεν υποστηριζω την συμπεριφορα του γιατι δεν την αξιζες γιατι απ’οτι καταλαβαινω τον ηθελες πολυ και ειχε λιγο πολυ τον ελεγχο στην ζωη σου και το ηξερε γιαυτο ειχε τετοια συμπεεριφορα…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More