Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.10.2013 | 23:04

Ελπίδα: “Έχω 6 χρόνια σχέση, αλλά εδώ που είμαι γνώρισα κάποιον που είναι στην ίδια φάση με μένα”

Ελπίδα: “Έχω 6 χρόνια σχέση, αλλά εδώ που είμαι γνώρισα κάποιον που είναι στην ίδια φάση με μένα”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας!

Σας στέλνω κι εγώ την ιστορία μου...

Είμαι έξι χρόνια μαζί με ένα παιδί, από τα 19 μου. Τα τελευταία τρία χρόνια είμαστε σε σχέση από απόσταση λόγω των σπουδών μου στην Ολλανδία (master και PhD).

Το κρατήσαμε έτσι γιατί είχαμε πει να αρραβωνιαστούμε και να παντρευτούμε όταν επιστρέψω. Με την κατάσταση στην Ελλάδα όμως δεν ξέρω πλέον αν θέλω να γυρίσω και αν θα έχω δουλειά πίσω.

Ο σύντροφός μου έχει πολύ σταθερή δουλειά που δεν του επιτρέπει να έρθει εδώ (πυροσβέστης).

Εδώ που είμαι γνώρισα κάποιον που είναι στην ίδια φάση με μένα. Κάνει PhD, σκέφτεται να μείνει εδώ και ενδιαφέρεται. Και δεν ξέρω τι να κάνω πια.

Από τη μια μου φαίνεται άδικο να τελειώσω αυτό που κάνω και να επιστρέψω πίσω σε κάτι που δεν θα με γεμίζει και θα είναι κακοπληρωμένο -ή χειρότερα στην ανεργία, να πάνε στράφι τόσες υποτροφίες και χρόνια εδώ έξω... Κι από την άλλη δεν ξέρω τι πιθανότητες έχω να πάει κάτι καλά στην προσωπική μου ζωή εδώ κι αν θα βρω κάτι τόσο καλό όσο αυτό που έχω με τον σύντροφό μου στην Ελλάδα. (Δεν ξέρω αν αυτό το παιδί εδώ στην Ολλανδία θα ήθελε να κάνει κάτι σοβαρό μαζί μου. Ξέρω μόνο ότι κι ο ίδιος σκέφτεται να μείνει στο εξωτερικό.)

Από την άλλη ο σύντροφός μου δεν θέλει να έρθει εδώ. Δεν του αρέσει το εξωτερικό και ο τρόπος ζωής κυρίως -όχι γιατί δεν θα μπορούσε να βρει δουλειά.

Εσείς τι θα κάνατε;

ElpidaΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10