Ανδριανή: “Για αυτόν ωστόσο εγώ θα ήμουν πρόθυμη να αφήσω τη σχέση που έχω…”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Ανδριανή και είμαι 20 ετών. Έχω σχέση τους τελευταίους μήνες με ένα αγόρι με το οποίο όμως δεν τα πάμε και πολύ καλά.

Πριν λίγες μέρες ωστόσο συνέβη κάτι περίεργο. Μου έστειλε μήνυμα ένας συμφοιτητής μου, ο οποίος παλιά μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δεν μου είχε δώσει καμία σημασία κι εγώ θεωρούσα ότι δεν έχω ελπίδες μαζί του.

Για αυτόν ωστόσο εγώ θα ήμουν πρόθυμη να αφήσω τη σχέση που έχω.

Είναι αρκετές μέρες τώρα που μιλάμε αλλά μου μιλάει τελείως φιλικά και δεν μου έχει ζητήσει να βγούμε. Εγώ φοβάμαι να του το προτείνω γιατί σκέφτομαι ότι θα λέει ότι του την πέφτω και τέτοια.

Έπειτα σκέφτομαι πως αν όντως το κάνω και μου πει όχι, θα το πάρω πολύ άσχημα και θα ντραπώ. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Πάνω που άρχισα λίγο να ελπίζω, το πήρα και πάλι απόφαση πως αυτός δεν θα μπορούσε ποτέ να με δει ερωτικά.

Κάποια συμβουλή;

Ανδριανή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είσαι 20.
    Με το αγόρι σου δεν τα πάτε και πολύ καλά.
    Θα τον άφηνες ευχαρίστως για έναν που δεν είσαι κάν σίγουρη οτι σε θέλει.
    Ξέχασα κάτι;
    ʼστο το αγόρι σου καλή μου αφού δεν τον θές και βγές έξω να βρείς κάποιον που να σε θέλει και να τον θές χωρίς ερωτηματικά.

  2. arxika na iseis!poios o logos na eisai me kapoion pou den pernas kala,skeftesai allon kai profanos den niotheis kati gia auton?oson afora ton simfoititi sou tora mporeis na to riskareis zitise tou na vgeite den xaneis kati.

  3. Δεν ξέρεις για ποιο λόγο σε θυμήθηκε ο συμφοιτητής σου. Πώς το έστειλε το μήνυμα, είπε ένα “γεια σου, τι κάνεις” στο Facebook; Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί απλώς να σε καλοπιάνει για να… καθίσει δίπλα σου στην εξεταστική και να αντιγράψει!! Καλά κάνεις και δεν βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και πιστεύω ότι πρέπει να περιμένεις λίγο, να συνεχίσετε την επικοινωνία για να δεις τι θέλει από σένα ο συμφοιτητής σου. Όσο για τη σχέση σου, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με το συμφοιτητή, δες πρώτα τι συμβαίνει. Μήπως ο συμφοιτητής ήταν μια αφορμή για να φύγεις από μια σχέση που δεν σε γεμίζει πια; Ή μήπως οι αναποδιές στη σχέση σας είναι κάτι προσωρινό που, αν ξεπεραστεί, θα φανεί ότι οι δυο σας ταιριάζετε και ότι δεν αξίζει να χωρίσετε για κανένα λόγο; Δώσε χρόνο στον εαυτό σου πρώτα απ’ όλα και σκέψου τι είναι πιο σημαντικό για σένα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More