Ανθή: “Μάλλον τελικά θα το πάρω απόφαση πως θα καταλήξω στο ράφι…”

Καλησπέρα!
Είναι η πρώτη μου φορά που δημοσιεύω μια δική μου ιστορία…

Είμαι 19 χρόνων, φοιτήτρια. Αυτό που με απασχολεί και με στεναχωρεί είναι ότι δεν έχω κάνει ακόμη κάποια σχέση με αγόρι. Απλώς δεν μου έχει συμβεί.

Είμαι όμορφη, προσπαθώ να είμαι φιλική και ευχάριστη, βγαίνω με τη φίλη μου έξω το βράδυ για ποτό και για καφέ και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα αγόρια με κοιτάνε και μάλιστα επίμονα κάποιες φορές, αλλά δεν κάνουν το πρώτο βήμα της γνωριμίας.

Εγώ δεν έχω το θάρρος ακόμη να μιλήσω εγώ πρώτη, ίσως επειδή έχω μείνει ακόμη στην αντίληψη πως πρέπει ο άντρας να είναι ο κυνηγός. Θα σας φέρω ένα παράδειγμα: Στη σχολή μου υπάρχει ένα αγόρι που είναι ένας κούκλος κι αυτός με κοιτάει συνέχεια αλλά δεν έρχεται να μου μιλήσει. Προτιμάει να με κοιτάει μόνο.

Βλέπω κοπέλες που έχουν το αγόρι τους και τους ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση, ενώ εγώ είμαι μόνη μου. Να πω πως εάν κάποιος δεν με γνωρίσει αληθινά, φαντάζεται το αυτονόητο: πως θα έχω αγόρι.

Μάλλον τελικά θα το πάρω απόφαση πως θα καταλήξω στο ράφι και είμαι τόσο νέα…

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Ανθή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. καταρχήν ξεκαβάλα λίγο το καλάμι ότι όλοι πιστεύουν οι έχεις αγόρι ή ότι δεν σε πλησιάζουν επειδή φοβούνται τη χυλόπιτα( αυτό μου βγάζεις ότι πιστευεις).Εχουν περάσει ώραίες και ωραίες από αυτο τον πλάνητη.Ο λογος που δνε σου μιλάνε είναι ότι είσαι μολις 19 , το ίδιο κ οι συμφοιτητές σου(άρα ειναι καπως ψαρεμένα τα αγόρια της ηλικίας σου) .μην στενοχωριεσαι και θα κάνεις σχέση.¨οποιος θελει βρίσκει…..

  2. Απορώ με κάποιες κοπέλες τόσο μικρές που γράφουν εδώ και η ανησυχία τους είναι μή “μείνουν στο ράφι”. Δηλαδή τα υπόλοιπα θέματά σας τα έχετε λύσει; Μορφωτικό, επαγγελματικό, οικονομικό κλπ; Θα σου πώ γιατί δεν βρίσκεις αγόρι: γιατι δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο. Εκπέμπεις απόγνωση και οι άντρες το πιάνουν. Μόνο όταν αρχίσει να σε απασχολεί ο εαυτός σου και η ζωή σου θα αρχίσουν να σε προσέχουν οι άντρες.

  3. Λοιπόν πήγαινε να τους μιλήσεις ..Τα σημερινά αγόρια είναι λίγο …

  4. kai egw otan hmouna sto 1o etos eixa agxwthei polu me auto, gt dn m arese pote kanenas k gt enw aresa polu dn m plhsiazan eukola.. telika sto 3o etos, sta 21 mou, gnwrisa enan kataplhktiko anthrwpo k hmaste akoma mazi.. mhn apogohteuesai kai mhn rixeis pote ta stars sou, gt otan tha vreis auto p pragmatika thes, h ikanopoihsh k h eutuxia tha einai megaluterh.. (a to idio k mia filh m!!! auth arghse akoma pio polu!!)

  5. Ανθή, μην έχεις αυτή τη νοοτροπία περί άντρα κηνυγού. Δηλαδή εσύ τι θα είσαι, η λεία του ή το θήραμα; Έχω παρατηρήσει ότι οι νέοι άντρες δεν πλησιάζουν εύκολα μία κοπέλα κι αυτό μπορεί να είναι επειδή οι ίδιοι νομίζουν ότι θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους, ότι δεν είσαι η πρώτη ή η τελευταία που θα τους αρέσει. Και γενικά, όμως, έχουν γίνει λίγο δειλοί πολλοί άντρες, έπαψαν να έχουν αυτοπεποίθηση και ευθύτητα στις σχέσεις τους. Με άλλα λόγια, “ευνουχίστηκαν”! Πιστεύω ότι πιο πιθανό είναι να γνωρίσεις κάποιον μέσω μιας κοινής παρέας, όπου το πρώτο βήμα για να γνωριστείτε θα έχει ήδη γίνει, θα μιλήσετε θέλοντας και μη, και τότε βλέπετε. Θα είσαι κι εσύ πιο ελεύθερη να εκφράσεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου, να δείτε και τι κοινά έχετε και να κρατήσετε επαφή με πρόσχημα την παρέα. Συνήθως οι καλές γνωριμίες γίνονται αυθόρμητα, σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Αν τον κοιτάζεις και σε κοιτάζει από μακριά, δεν βγαίνει κάτι. Θα έρθει η ώρα που θα σου τύχουν ευκαιρίες για κανονικές γνωριμίες, μην ανησυχείς. Είσαι πολύ νέα ακόμα.

  6. Κοπελια χαλαρωσε λιγο ακομα μικρη εισαι τι νομιζες δλδ με το π θα πας πανεπιστήμιο 8α τα κανεις ολα;;;ε οχι βεβαια η ζωη ειναι γεματο εμπειριες.κ 8α τις ζησεις ολες αλλα στην ωρα τους….και εγω ειμουν κλειστη στα 25 μ εκανα την πρωτη μ σχεση ας τους αλλους να σε κηνυγουν οχι εσυ…

  7. ανθουλα μου σε καταλαβαινω απολυτως!!κι εγω τις ιδιες σκεψεις με σενα κανω και σε περναω μονο 1 χρονο…κι ουτε κ εγω εχω κανει καποια σχεση μεχρι τωρα και νοιωθω πολυ ασχημα γι αυτο,γιατι μου λειπει πολυ ενας συντροφος απο τη ζωη μου..ειμαστε ομως πολυ μικρες για να λεμε τετοια λογια(”θα μεινω για παντα στο ραφι”).η μοναξια μοιαζει ατελειωτη ομως σιγουρα καποια στιγμη θα βρουμε το ταιρι μας..αυτη η στιγμη μπορει να αργησει,ομως θα ερθει που θα παει..σε συμβουλευω να μην στεναχωριεσαι οσο μπορεις,και το αγορι που ζητας θα ερθει καποια στιγμη απο μονο του..βεβαια σιγουρα να δειχνεις κ εσυ τ ενδιαφερον σου αλλα κατα τη γνωμη σου ειναι πιο σωστο να μην κανεις κανεις καποια πρωτη κινηση,γιατι ειναι καλυτερο να ειναι ο αντρας κυνηγος..αμα καποιος σε ενδιαφερει,χαμογελαγε του,κοιτα τον επιμονα,μιλα του κιολας αν σου μιλησει..θα το παρει το μνμ σιγουρα..αμα κανει κινηση του αρεσες αρκετα,αν οχι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες………

  8. poio rafi vre mikro koritsaki??? eisai kala? zise ti foititiki zwi me tis parees sou, tis files sou, zise nea pragmata k mi se noiazei gia to agori… tha simvei xwris na to katalaveis. sunithismeno alla auta ta xronia ontws de ksanagurnane…

  9. Ανθη… σοβαρέψου! Είσαι 19 χρονών χαλάααρωσε.. μας λες οτι είσαι όμορφΗ και οτι όταν βγαίνεις δεν περνάς απαρατήρητη αυτά και μόνο δεν σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση??? και εγώ πρώτη φορά στα 19 μου έκανα σχέση αλλά έγινε από επιλογή μ, γιατί ενώ κ εγώ έβλεπα οτι είχα πέραση κατέληγα πάντα να γκρινιάζω κ ν λέω οτι ο ένας μ βρωμάει κ ο άλλος μ ξινίζει. Μπούρδες, η αλήθεια είναι οτι πιο πολυ φοβόμουν να αφεθώ και να χαλαρώσω. Στα λέω αυτά γιατί θέλω να καταλήξω στο οτι τα αγόρια μια χαρά κυνηγοί παραμένουν, αρκεί να σιγουρευτούν οτι η τύπισσα απέναντι τους ειναι ευχάριστη και γλυκιά και τότε την κάνουν την κίνηση τους. όταν θα βγεις πχ με μια φιλη σου ( άντε δυο το πολύ, γιατί αν είστε μεγάλη κοριστοπαρέα ο άλλος κωλώνει συνήθως) για ποτό άρχισε να χορεύεις, να χαμογελάς και να δείχνεις οτι περνάς καλά και να σαι σίγουρη οτι όλο και κάποιος απ τους θαμώνες θα ρθει να σ μιλήσει! 😉 αλλά να θυμάσαι οτι δεν κρατάμε οτι μας έρχεται υπάρχει πολύ σαβούρα εκει εξω κ είναι κρίμα η πρώτη σ σχέση σου να είναι ένας τέτοιος. Ηρέμησε και όλα θα γίνουν εξάλλου τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις!!

  10. Γεια σας θα ήθελα να εκφράσω μια παρατήρηση . . .
    Γιατί οι άνδρες στις μέρες μας φοβούνται να πλησιάσουν μια ωραία γυναίκα ? αλήθεια γιατί ? προτιμούν να τα φτιάξουν με μια μέτρια με αποτέλεσμα οι άσχημες να έχουν τα ωραιότερα παιδιά και οι όμορφες να μένουν μόνες τους . κάνω λάθος ? πείτε μου
    ευχαριστώ πολύ Ανθή

  11. Ανθή επειδή αυτό που γράφεις το έχω ζήσει στην ηλικία σου…ένα πράγμα κανείς δεν χάνεται…Εμένα η πρώτη σχέση μου ήταν στα 21…αλλά τελείωσε πριν καν αρχίσει…Έτσι απογοητεύτηκα ακόμα πιο πολύ. Μετά από 3 χρόνια ήρθε στη ζωή μου αυτός που μου έδειξε μέσα από τις πράξεις του πως με αγαπάει πραγματικά. Με έκανε να ξεχάσω ότι με στεναχωρούσε…Γιαυτό σε συμβουλεύω να φοράς πάντα το πιο όμορφο χαμόγελό σου και θα έρθει και για σένα αυτή η στιγμή. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Που είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More