Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.11.2014 | 22:03

Ξένια: "Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λιγότερο οδυνηρός τρόπος να απορρίψω το ενδιαφέρον κάποιου;"

Ξένια: Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λιγότερο οδυνηρός τρόπος να απορρίψω το ενδιαφέρον κάποιου;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας! 
 
Είμαι η Ξένια και είμαι 21 χρόνων. Δεν προτίθεμαι να σας πω κάποια ιστορία, πάρα να ζητήσω από εσάς συμβουλές. 
 
Κοιτάξτε... πρόσφατα είχα ένα πρώτο ραντεβού με έναν πρώην συνάδελφο από τη δουλειά. Είχαμε μια τυπική γνωριμία στον επαγγελματικό χώρο, αλλά μετά από τρεις μήνες που είχα έρθει εγώ, εκείνος παραιτήθηκε γιατί βρήκε κάτι άλλο. 
 
Πρόσφατα διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας και είπαμε να κανονίσουμε να βγούμε οι δυο μας να τα πούμε λίγο. Τουλάχιστον, έτσι το είδα εγώ. Βγήκαμε, περάσαμε καλά, τα είπαμε, αλλά εκείνος άρχισε να έχει βλέψεις και για δεύτερη συνάντηση. 
 
Ένιωσα ένα ενδιαφέρον από τη μεριά του, αλλά εγώ δεν αισθάνομαι το ίδιο. Όχι για κάποιο σοβαρό λόγο, απλώς δεν νιώθω τη χημεία που θα με κάνει να θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα για ενδεχόμενη σχέση. 
 
Μου έχει στείλει μήνυμα να προτείνει να ξαναβγούμε, όμως ήμουν τόσο απασχολημένη εκείνες τις μέρες που έπρεπε να του πω όχι. Ξαναστέλνει και δεν ξέρω πώς να πω ένα ευγενικό όχι αυτή τη φορά χωρίς δικαιολογίες. 
 
Δεν θέλω να του δίνω ελπίδες. Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λιγότερο οδυνηρός τρόπος να απορρίψω το ενδιαφέρον κάποιου για να πάρει εκείνος ένα ξεκάθαρο μήνυμα ΚΑΙ να μη νιώσει άσχημα;
 
Ξένια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10