Marw: “Βρίσκομαι σε μια σχέση, αλλά αυτόν τον σκέφτομαι και τον θέλω…”

Θα ήθελα τη βοήθειά σας…

Είμαι 24 ετών και πριν από τρία χρόνια γνώρισα κάποιον. Αυτός με ήθελε και μου το έδειχνε. Βγήκαμε κάποια στιγμή μαζί, μου είπε ότι θα ήθελε να με γνωρίσει καλύτερα, του είπα “ok”, αλλά του εξήγησα ότι ήμουν σε σχέση από απόσταση. Η απάντησή του ήταν: “Θα σε περιμένω όσο χρειαστεί.”

Την επόμενη μέρα ήρθε στο μαγαζί που δούλευα, κάθισε λίγο και μετά έφυγε. Ύστερα από μερικές μέρες δεν μου μιλούσε καν. Προσπάθησα να τον κάνω να μου μιλήσει, αλλά τίποτα…

Μετά από δύο χρόνια έμαθα από τον κολλητό του πως με θέλει ακόμα, αλλά δεν έκανε τίποτα ξανά. Πάλι εγώ προσπάθησα, αλλά ήταν μάταιο.

Δεν ξέρω τι να κάνω… Βρίσκομαι σε μια σχέση, αλλά αυτόν τον σκέφτομαι και τον θέλω.

Marw

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πιστεύω οτι εχεις προβλήματα που δεν παραδέχεσαι, ίσως με τον εαυτό σου, το τί ζητάς, ίσως και άλλα σοβαρότερα. Φαίνεσαι σε σύγχιση.

  2. Εσυ αφου ησουν σε σχεση, εστω και απο αποσταση οπως λες, γιατι αποδεχτηκες την πρότασή του να σε γνωρισει καλυτερα και ειπες οκ? Εχουν περασει 2 χρονια, χωρις ουσιαστικα να μιλατε και να συναντιεστε και μας λες οτι τον θες ακομα, ενω παραλληλα εισαι και σε σχεση απο αποσταση? Την σχεση απο αποσταση τι την θες απο τη στιγμη που δεν σε γεμιζει και δεν σε καλυπτει προφανως απο τα γραφόμενά σου? Εισαι 24 και καθεσαι και αναλωνεσαι με σχεση απο αποσταση και με καποιον που κάποτε σου ειπε οτι θα σε περιμενει??? Βλεπεις να σε περιμενει κανεις? Και στην τελικη τι περιμενει ακριβως ? Να χωρισεις??? Κι εσυ τι περιμενεις και δεν χωριζεις? Να σιγουρευτεις οτι αυτος σε περιμενει και δεν θα μεινεις μονη σου???Και τωρα τι εισαι ?Μονη σου εισαι αφου εχεις σχεση απο αποσταση….Εχεις καταλαβει οτι δεν εισαι καλα ετσι?Ζητα βοηθεια οντως!!!!!

  3. @dora Πέθανα με το σχόλιο σου φοβερό

  4. Πιστεύω οτι πρέπει να χωρισεις με τον άλλο που βρησκεσε σε σχεση απο αποσταση…μετα να φροντισεις να το μάθει ο κολλητος του άλλου που σκεφτεσαι και θες και θα δεις οτι και θα σου ξαναμιλησει και θα σε ξανσπροσεγγισει. ..οσο είσαι σε άλλη σχέση απλά σε περιμένει. ..εξάλλου στο είπε ξεκάθαρα “θα περιμενω όσο χρειαστεί”. Τον καημένο τον εχεις 2 χρόνια να περιμένει…κάνε κάτι επιτελους! Ήρθε η ώρα να πάρεις ένα σημαντικό ρίσκο στην ζωή σου! Να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο για να μπορεσω και εγω να στείλω την δική μου ιστορία στο ηλεκτρονικο αυτο περιοδικο τι πρέπει να κάνω;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More