Ρωξάνη: “Εξαφανίστηκε εντελώς και δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο…”

Γεια σας κορίτσια!

Θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας σε κάτι που προέκυψε τον τελευταίο καιρό…

Γνώρισα κάποιον που μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, μπήκα στη διαδικασία, ξεκίνησα επικοινωνία μαζί του και βγήκαμε μερικές φορές. Περάσαμε ωραία η αλήθεια είναι, αλλά δεν έγινε καμία κίνηση από μέρους του για κάτι περισσότερο. Για να έχετε μια συνολική εικόνα, βγήκαμε για ποτό πέντε φορές…

Εξακολουθούσαμε να επικοινωνούμε, αλλά για ένα διάστημα δεν μπορούσαμε να βρεθούμε λόγω υποχρεώσεων. Τη μία δεν μπορούσα εγώ, την άλλη δεν μπορούσε εκείνος. Αυτό δηλαδή έγινε δυο-τρεις φορές σε διάστημα δύο εβδομάδων. Και ξαφνικά σιωπή…

Εξαφανίστηκε εντελώς και δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν έχω κανένα νέο του εδώ και τρεις βδομάδες. Ούτε καν ένα μήνυμα… Δεν καταλαβαίνω. Η συμπεριφορά του έδειχνε ότι πραγματικά του άρεσα.

Πριν μερικές μέρες είδα ότι πόσταρε στο προφίλ του στο facebook μία φωτογραφία με μια άλλη κοπέλα αγκαλιά. Δεν έγραφε κάτι, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω αν είναι απλά μια φίλη ή κάτι παραπάνω.

Δεν ξέρω τι να κάνω; Δεν του έχω τηλεφωνήσει ούτε κι εγώ. Κολλάει μετά από τόσο καιρό να στείλω εγώ κάποιο μήνυμα ή να το αφήσω; Εσείς τι λέτε;

Ρωξάνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να το αφήσεις. Ο τύπος απλά ήταν προς αναζήτηση και μάλλον εσύ δε πληρούσες τα ό,ποια δικά του κριτήρια. Πήγαινε παρακάτω, δε τρέχει και τίποτα. Μη το αναλύεις περισσότερο, αν πραγματικά ήθελε θα έβρισκε χρόνο για να βγείτε όταν επικοινωνούσατε ακόμα. Ο άντρας που θέλει μια κοπέλα κάνει σα τρελός να τη δει, ΝΟΜΟΣ! Καλή επιτυχία την επόμενη φορά.

  2. Η άποψή μου είναι ότι αν κάποιος σου αρέσει, τότε κολλάει να επικοινωνήσεις μαζί του ακόμα και μετά από ένα χρόνο. Στη δική σου περίπτωση, όμως, θα σου έλεγα ότι παίζει το σενάριο να σε είδε μόνο φιλικά (εφόσον βγήκατε πέντε φορές χωρίς να κάνει κάποια κίνηση και μετά δεν σε αναζήτησε επίμονα) και μετά, εκείνον τον καιρό που εξαφανίστηκε, να ερωτεύτηκε μια κοπέλα, ίσως την κοπέλα με την οποία είναι στη φωτογραφία. Αυτά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και συμβαίνουν. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο για σένα να το σκεφτείς, μα σκέψου ότι οι άνδρες συνήθως δεν ερωτεύονται με βάση τη λογική (π.χ. ναι, είναι όμορφη, έξυπνη και νοικοκυρά, ας την ερωτευτώ), αλλά είναι να τους κάνει κάτι το κλικ σε μια γυναίκα για να τη δουν “θεά”. Δεν είναι κάτι στο χέρι σου να το ελέγξεις. Γι’ αυτό η συμβουλή μου είναι να μην επικοινωνήσεις μαζί του, γιατί στην καλύτερη των περιπτώσεων να δοκιμάσει να είναι μαζί σου, αλλά χωρίς να έχει αισθήματα, λες και θα σου κάνει χάρη. Μόνο να χάσεις έχεις από αυτό, όχι να κερδίσεις.

  3. ορισμενες φορες δεν καταλαβαινουμε τα αυτονοητα μου φαινεται..κοροιδευουμε τον εαυτο μας κ μετα λεμε φταινε οι αντρες!!βγηκατε,περασατε καλα,δεν του βγηκε κατι παραπανω μαζι σου κ σαν κυριος δεν σε ξαναενοχλησε..προφανως βγηκε με αυτη την κοπελα κ μαζι της παιχτηκε κατι πιο σοβαρο σε σχεση με σενα..αφου τους ειδες αγκαλια τι αλλο θες να δεις???δεν καταλαβαινω..μηπως πρεπει να σε παρει τηλ να στο πει κιολας???

  4. αμαν αυτο το φβ!προφανως οσο διαστημα βγαινατε για ποτο εβγαινε και με αλλες (δεν το κατακρινω καλα εκανε αφου δεν ειχατε σχεση) και αφου μαζι σου δεν προχωρησε ..προχωρησε με αλλη γιαυτο επελεξε να μην ξανασχοληθει. Ποιος αντρας βαζει προφιλ φωτογραφια με φιλη του?!οποτε τι νοημα εχει να στειλεις αν ηθελε θα το κυνηγουσε εκεινος..καλυτερα προχωρα παρακατω..

  5. Εγώ λέω να του στείλεις.Δεν είναι κακό,μπορεί να θέλει να δει και από σένα να κάνεις μια φορά την αρχή. Δεν πειράζει που πέρασε καιρός σιγά άλλωστε δεν πέρασαν και χρόνια. Στείλτου ένα τι κάνεις,που είσαι,χαθήκαμε..να τα πείτε λίγο και την επόμενη φορά άστο πάνω του.Αν δεν στείλει αυτός την επόμενη φορά τότε μην ξανά στείλεις.

  6. Ρωξάνη καλησπέρα.Η γνώμη μου ειναι ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί του,να μην του στείλεις μην ούτε να τον πάρεις τηλ.Οποιος ενδιαφέρεται πραγματικά δεν εξαφανίζεται.Ακομη και αν συνέβη κάτι που τον ενόχλησε έπρεπε να μιλήσει μαζί σου.Δυστυχως κάποιοι άνθρωποι συμπεριφέρονται με δειλία και ανειλικρίνεια.Προχωρα παρακάτω!!!φιλια

  7. Ρωξάνη, εγώ θα σου δώσω ένα ιστορικό παράδειγμα και κρίνε εσύ το κατά πόσο μπορείς να φτάσεις την επιμονή σου στα άκρα. Αρκεί μόνο να θυμηθείς ότι η Yoko Ono κυνηγούσε τον John Lennon όσο αυτός ήταν ήδη παντρεμένος (και μάλιστα είχε και παιδί με τη Cynthia) και στο τέλος όχι μόνο τον κατέκτησε, αλλά αυτός έκανε σαν τρελός για εκείνη. Κάποια πράγματα, λοιπόν, ίσως και να είναι στο χέρι της γυναίκας. Απορώ από πού μάθαμε να υποτιμούμε τον εαυτό μας τόσο πολύ. Αυτά είχα να πω.

  8. Η γνώμη μου είναι -σύμφωνα με τα οσα διηγεισαι εσυ βεβαιως διοτι δεν εχουμε την αλλη πλευρα, να μας πει η δικη της εκδοχη-,οτι ηταν ενας ανθρωπος που σε εβλεπε με μια συμπαθεια δεδομενου οτι ειχατε βγει και 5 φορες.Ομως για τους χ ψ λογους απο την πλευρα του δεν προχωρησε.Προφανως γνωρισε στο μεσοδιαστημα την κοπελα η οποια του αρεσε περισσοτερο και διμιουργησε σχεση.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να προχωρησεις και να μην αναλωθεις στο τι ειχε εκεινη και οχι εσυ διοτι το τι αρεσει στον καθε ανθρωπο ειναι υποκειμενικο και δεν μπαινει σε νορμες.Πιθανον να εισαι ωραιοτερη πιθανον και οχι.Το θεμα ειναι οτι αφου δεν ασχολειται και ειναι με μια αλλη να κοιταξεις και εσυ να βρεις καποιο αλλο φλερτ και εναν ανθρωπο που θα σε κυνηγαει και θα σε γουσταρει εξισου με εσενα.Προχωρα μπροστα!

  9. Εγώ θα πω ότι μπορείς να τον κυνηγήσεις αν το θέλεις και αν αντέχεις να δείξεις επιμονή στα όρια της εμμονής. Για να σου δώσω ένα ιστορικό παράδειγμα, η Yoko Ono κυνηγούσε τον John Lennon όταν γνωρίστηκαν, και μάλιστα όσο ο ίδιος ήταν παντρεμένος με τη Cynthia και είχαν και παιδί μαζί. Στο τέλος, όχι μόνο παντρεύτηκε τη Yoko, αλλά την έκανε και μούσα του και τη λάτρευε. Οπότε… αν το θέλει η γυναίκα, έχει τη δύναμη.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More