Beauty Inspirations!

Με όλα εκείνα τα σκοτεινά που συμβαίνουν τριγύρω έχω ανάγκη από χρώμα! Και αυτό το post έχει μπόλικο από δαύτο! Παρακάτω θα βρεις beauty εικόνες που με εμπνέουν για το καλοκαίρι! Τι θα έλεγες να κλείσουμε για λίγο τα μάτια και να ταξιδέψουμε… όμορφα; Αν έχεις μακριές αφέλειες, ακόμη καλύτερα!

Beauty στάση no 1: Από τα χείλη πιάνεται…

Κορίτσια, το καλοκαίρι δεν θέλει και πολλά φτασίδια! Εξάλλου, το μαυρισμένο χρώμα που αποκτά το πρόσωπό μας είναι το τέλειο foundation. Διάλεξε ένα έντονο κραγιόν (μόνο!) και βγες έξω. Στο πρώτο κομπλιμέντο που θα εισπράξεις θα με θυμηθείς (κι εγώ σου κλείνω από τώρα πονηρά το μάτι!).

Beauty στάση no 2: Βγάλε νύχια!

/

Το καλοκαίρι μπορείς να παίξεις ελεύθερα με χρώματα, υφές και σχέδια που δεν θα τολμούσες υπό άλλες (καιρικές!) συνθήκες. Πάρε για παράδειγμα αυτό το χρώμα και πήγαινέ το ένα βήμα πιο πέρα! Ήξερες ότι υπάρχουν top coats που κάνουν την υφή των βερνικιών από γυαλιστερή, ματ; Το σχέδιο εγώ λέω να το αφήσω!

Beauty στάση no 3: Άσε τα μαλλάκια σου…

/

Τα μαλλιά είναι πάντα υπέροχα αφού στεγνώσουν μετά από μια βουτιά στη θάλασσα. Ένα αγαπημένο μου tip είναι να τα πιάνω σε κοτσίδα και αφού στεγνώσουν να τα λύσω. Αποκτούν τους τέλειους κυματισμούς. Αν θες να δείξεις και περισσότερο διαβασμένη πιάσε δύο πλαϊνές κοτσίδες και στερέωσέ τις προς τα πίσω με τσιμπιδάκια ή πέρασέ τα μέσα από ένα κολιέ. Μια τάση που είδαμε δύο σεζόν πριν από τους οίκους Donna Karan, Dries Van Noten και Givenchy (θυμάσαι τα μαλλιά μέσα από τα μπουφάν ;), το αγάπησε πολύ η Sarah Jessica Parker και ήρθε ο καιρός να το προσαρμόσουμε και στις καλοκαιρινές μας συνήθειες!

Να περνάς… όμορφα!

And More