O Santa… σερφάρει πλέον κυρίως στο διαδίκτυο!

Κάθε Χριστούγεννα η αγορά των δώρων για την οικογένεια είναι μια υπέροχη διαδικασία αλλά δυστυχώς η έλλειψη χρόνου κάποιες φορές την καθιστά εφιαλτική.

Το τελευταίο σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα τρέχω σαν την τρελή στα μαγαζιά, φορτωμένη με δεκαεννέα σακούλες με δώρα, όσα και τα μέλη της οικογένειας.
Κάθε χρόνο ανήμερα τα Χριστούγεννα το μεσημέρι τρώμε όλοι μαζί στο σπίτι γεμιστή γαλοπούλα και ανταλλάσουμε δώρα. Πρέπει να έχω κάτι μικρό και συμβολικό για όλους. Αλλά κι αυτά θέλουν το χρόνο τους για να τα διαλέξεις και να τα αγοράσεις.
Έτσι λοιπόν φέτος, θέλοντας να απολαύσω τη βόλτα στα μαγαζιά και τη γιορτινή ατμόσφαιρα, αγόρασα ένα μέρος των δώρων από το internet.
Σερφάροντας για shopping ανακάλυψα καταπληκτικά πράγματα σε πολύ καλές τιμές. Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση τελειώνοντας έτσι εύκολα, σε ένα break της δουλειάς και καθισμένη στο γραφείο μου, δουλειές που θα μου έπαιρναν απίστευτο χρόνο και κόπο. Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση που τα δώρα θα σταλούν στο σπίτι, χωρίς εγώ να ανησυχήσω για τίποτα.
Έτσι λοιπόν αυτό το weekend, η βόλτα στα μαγαζιά θα γίνει επιτέλους απόλαυση. Θα έχω το χρόνο να πιώ τον καφέ μου με το Νίκο και τα παιδιά και να χαζέψουμε τις βιτρίνες με την ησυχία μας. Το Χριστουγεννιάτικο shopping δεν θα μετατραπεί σε αγώνα δρόμου γιατί και ο Santa …σερφάρει πλέον κυρίως στο διαδίκτυο.

And More