The Bachelor: Δες που βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα τα πολυσυζητημένα κορίτσια του ριάλιτι

Ήταν Σεπτέμβριος του 2020 όταν στον Alpha το ριάλιτι The Bachelor έκανε τη μεγάλη του πρεμιέρα με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Το νέο και αρκετά… προχωρημένο για τη χώρα μας, παιχνίδι ήθελε τον περιζήτητο εργένη να πολιορκείται από εντυπωσιακές κοπέλες οι οποίες και ζούσαν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Από την πρώτη στιγμή ο Παναγιώτης Βασιλάκος κατάφερε να κερδίσει τις περισσότερες υποψήφιες συντρόφους, οι οποίες μάλιστα ερχόντουσαν συχνά σε διαμάχη για το ποια θα κερδίσει την περιβόητη θέση στην καρδιά του mister Bachelor.

Ας θυμηθούμε μερικές μόνο από τις κοπέλες που συζητήθηκαν έντονα με τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι.

Η Νικολέτα Τσομπανίδου, ήταν και η τυχερή που έφτασε μέχρι το τέλος του Bachelor κερδίζοντας την καρδιά του Παναγιώτη. Το πρόωρο φινάλε της σχέσης τους, σηματοδότησε και μια νέα αρχή για τη Νικολέτα η οποία ξεκίνησε να ασχολείται με το styling, σχεδιάζοντας τις δικές της τσάντες. Πρόσφατα μάλιστα μέσα από το instagram η ίδια ανακοίνωσε πως το πρώτο της κατάστημα με ρούχα και αξεσουάρ θα είναι στη διάθεση του κοινού.

Η Σία Βοσκανίδου για αρκετούς θεωρήθηκε το μεγάλο φαβορί, καθώς τα πρώτα της ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο είχαν αφήσει τον 30χρονο εργένη τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι εντάσεις και οι σκηνές ζήλειας που ακολούθησαν, στέρησαν στη Σία τη θέση της στο παιχνίδι. Σήμερα, η εντυπωσιακή μελαχρινή ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, όπου και εμφανίζεται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον Θέμη Αδαμαντίδη (Δες εδώ φωτογραφικό υλικό)

Η Έλενα Μπάση, ίσως η πιο viral παίκτρια του Bachelor, αφού αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία, (η οποία είναι 42 και όχι 38 όπως και δήλωνε) αναχώρησε για την Αμερική κυνηγώντας το μεγάλο της όνειρο για μια καριέρα στο τραγούδι.

 

H Ραφαέλα Γεωργίου, η οποία και είχε φτάσει πολύ κοντά στον τελικό, σήμερα ζει μόνιμα στην Κύπρο, όπου και συνεργάζεται με τηλεοπτικές εκπομπή του σταθμού, Alpha Κύπρου. 

Τέλος, η Αντζελίνα Χαλντέντα πρόσφατα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των media μετά τις νέες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στα social media. Η πρώην παίκτρια του Bachelor έχασε αρκετά κιλά, ενώ προκάλεσε ανησυχία σε όσους θεώρησαν τη νέα της εικόνα, υπερβολικά αδύνατη. Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή έγινε στα μαλλιά της, αφού εδώ και λίγες μέρες η Αντζελίνα απέκτησε ράστα.

Πλέον, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την πρεμιέρα του The Bachelor 2 το οποίο σύντομα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του Alpha.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ…

 

Read More

And More