Έλενα Τσαγκρινού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, Dj Stephan – Φωτογραφίες TLIFE

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Την Έλενα Τσαγκρινού συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου ο φωτογραφικός φακός του TLIFE με τον νέο της σύντροφο Dj Stephan.

Η νεαρή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της βρέθηκαν στην απονομή πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν, με τίτλο 100% που κυκλοφορεί από την Panik Records. Ζόζεφιν και Έλενα Τσαγκρινού, άλλωστε, διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο αγαπημένος της έφτασαν μαζί στον χώρο της εκδήλωσης και καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πολύ διακριτικοί, ενώ αποχώρησαν -επίσης- μαζί από τον χώρο.

Οι δυο τους παρότι δεν κρύβονται, δεν θέλουν και να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή και γι’ αυτό η Έλενα Τσαγκρινού, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν έχει βρει νέο ταίρι, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα λέγοντας απλά: «αν το λένε οι φήμες…».

Να θυμίσουμε, πως η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν κυκλοφορήσει και ένα ένα τραγούδι με τίτλο “Επαφή”. Ενώ ο νεαρός καλλιτέχνης  είναι μεταξύ των συντελεστών του δίσκου της Ζόζεφιν «100%» που έγινε πλατινένιος

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες της Έλενας Τσαγκρινού με τον νέο της σύντροφο που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164