Ζέτα Δούκα: «Οι διατροφικές διαταραχές βρίσκουν πρόσφορο έδαφος όταν υπάρχει αποξένωση, μοναξιά, κατάθλιψη»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Για τις διατροφικές διαταραχές και τον ρόλο που παίζουν τα social media σε αυτά, μίλησε η Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη πριν μερικές ημέρες στη βραδιά βραβείων για τα 20 χρόνια Win Hellas. Eκεί τη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη με την ίδια να αναφέρεται στο κομμάτι των διατροφικών διαταραχών λέγοντας:

«Τα social media σαφώς δημιουργούν μια πίεση. Είναι ένας παράγοντας επιβαρυντικός όλων αυτών των ασθενειών που προκύπτουν από τις διατροφικές διαταραχές. Το θέμα είναι να μην υπάρχει αυτό το πρόσφορο έδαφος για να φυτρώσει αυτός ο σπόρος του κακού. Και το πρόσφορο έδαφος δεν είναι στην εμφάνιση των social media.

Είναι στην αποξένωση, στην αλλοτρίωση, στη μοναξιά, στην κατάθλιψη. Είναι πάρα πολλά πράγματα που χρειάζεται ένας άνθρωπος και δεν βρίσκει που δημιουργούν αυτό το έλλειμμα για να φυτρώσει το πρόβλημα…».

Στο παρελθόν η Ζέτα Δούκα έχει μιλήσει ανοιχτά και για τις διατροφικές διαταραχές που η ίδια έχει περάσει και το πώς κατάφερε να ξεφύγει από όλο αυτό.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164