Η Σ. Βόσσου στην πρεμιέρα του Π. Ίμβριου!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, το απόλυτο στέκι της νεολαίας, V.I.P@ SKYLADIKO, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε το κοινό, που διασκέδασε… μέχρι τελικής πτώσεως!

Ο Πέτρος Ίμβριος πρωταγωνιστεί φέτος στο πρόγραμμα του Vip Skyladiko, ενώ Special Guest, είναι ο Γιώργος Μαρίνης. Μαζί τους, επίσης, βρίσκονται επί σκηνής, η Τζωρτζίνα Νικάκη, η Κατερίνα Κυριαζή και το συγκρότημα Nuego.

Το Vip Skyladiko, η καρδιά της διασκέδασης, υποδέχεται το κοινό, με το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα για φέτος, στηριζόμενο στο καλό λαϊκό τραγούδι. Στην πρεμιέρα μάλιστα, που πραγματοποίηθηκε την Παρασκευή βρέθηκε και η Σοφία Βόσσου, η οποία γλέντησε με την ψυχή της και φυσικά… χάρισε στους θαμώνες μερικά ρεφρέν με την καταπληκτική της φωνή.

Δες φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164