VEDI VERO: Τα γυαλιά ηλίου που προτιμούν οι celebrities!

Έχουμε αλλάξει σεζόν και είμαι σίγουρη ότι αυτήν την περίοδο ψάχνεις τα ιδανικά γυαλιά ηλίου που θα ολοκληρώσουν το στιλ σου. Έπειτα λοιπόν, από μια έρευνα αγοράς που έκανα, βρήκα το τέλειο brand με sunglasses που έχουν λατρέψει ήδη οι celebrities και είμαι σίγουρη θα λατρέψεις κι εσύ.

Το VEDI VERO είναι το brand με τα γυαλιά ηλίου που οι διάσημες φαίνεται πως δεν μπορούν να αποχωριστούν! Τέλειο στιλ, γραμμές που αναδεικνύουν το πρόσωπο, ευφάνταστα χρώματα και σχέδια που υπόσχονται να απογειώσουν τα καλοκαιρινά σου σύνολα ή τα beach looks σου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Νάταλι Θάνου και η Άννα Πρέλεβιτς φορούν τα αγαπημένα τους VEDI VERO με μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό και απολαμβάνουν τη θάλασσα και το ζεστό ήλιο! Το aviator στιλ ή τα round frame sunglasses γίνονται οι σύμμαχοι ενός ultra stylish outfit για την παραλία, την πισίνα, το ιστιοφόρο ή το καλοκαιρινό θέρετρο.

@doretta3123

@natali_thanou

@annaprelevic

Τα VEDI VEROσυνοδεύουν” το στιλ των διάσημων ακόμα και στις εμφανίσεις τους στα ελληνικά νησιά. Η μοντέρνα αισθητική τους σε συνδυασμό με το casual chic ή το κομψό στιλ τους, ταιριάζουν ιδανικά με τα τζιν σορτς, τα tank tops ή ακόμα και με πιο ρετρό σύνολα. Η Μαντώ Γαστεράτου και η Ελένη Πετρουλάκη δεν ξέχασαν να προσθέσουν τα αγαπημένα τους VEDI VERO στη βαλίτσα των διακοπών τους.

@elenipetroulaki

@madogasteratou

@madogasteratou

Αυτή η συλλογή περιέχει μοναδικά κομμάτια που θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τα κομψά και θηλυκά looks για ιδιαίτερες πρωινές περιστάσεις, ή ακόμα και βαφτίσεις. Η Μαντώ Γαστεράτου, η Νάταλι Θάνου και η Τατιάνα Στεφανίδου, συνδυάζουν τα aviator και τα cat eye VEDI VERO τους με κομψά φορέματα και καλοκαιρινές παντελόνες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές πρωινές εμφανίσεις.

@madogasteratou

@natali_thanou

@tatistefanidou

Το VEDI VERO, το brand από την Κορέα, έχει κλέψει και την καρδιά της Δούκισσας Νομικού και της Δέσποινας Βανδή, τις οποίες εντοπίσαμε στους λογαριασμούς τους στο Instagram με τα αγαπημένα τους σχέδια VEDI VERO.

@desp1navandi

@dutchesss_

Βρες κι εσύ το ιδανικό ζευγάρι sunglasses για το στιλ και το πρόσωπό σου στο site του VEDI VERO ΕΔΩ και ακολούθησε το brand στο instagram @vediverogr για να βλέπεις πως φορούν οι επώνυμες fan του τα πιο εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου.

 

Read More

And More