Αυτοί οι γεωμετρικοί καθρέφτες υπόσχονται να φέρουν την “άνοιξη”!

Αυτοί οι γεωμετρικοί καθρέφτες υπόσχονται να φέρουν την “άνοιξη”! | tlife.gr

Αν αγαπάς τη γεωμετρία όσο εγώ, τότε σίγουρα θα ξετρελαθείς με αυτή τη νέα συλλογή από καθρέφτες! Και σε συνέχεια του χθεσινού post, να ξανατονίσω πως ένας καθρέφτης δεν είναι ποτέ αρκετός, γι’ αυτό και ο designer Armando Bruno αποφάσισε να διοχετεύσει την έμπνευση και τις ιδέες του στη δημιουργία μιας σειράς από καθρέφτες που ενσωματώνουν όλη τη δύναμη των γεωμετρικών patterns, που συνδυάζονται με ένα από τα μεγαλύτερα trends στη διακόσμηση, το μάρμαρο! Το αποτέλεσμα είναι η One to One collection και είναι βέβαιο πως θα συναρπάσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους! Μάλιστα, ο σχεδιαστής σκοπεύει να λανσάρει τη νέα συλλογή του τον ερχόμενο Απρίλιο, στο πλαίσιο του Milan Design Week!

Η σειρά One to One αποτελείται από στρογγυλούς, εξάγωνους, τριγωνικούς και πολυγωνικούς καθρέφτες, οι οποίοι έχουν διακοσμηθεί με ψηφιακή εκτύπωση. Κάθε καθρέφτης είναι ένας “καμβάς” από γυαλί, στον οποίο περνάει μία λεπτή στρώση από ασήμι με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης. Έπειτα, μέρη του ασημιού αφαιρούνται χειροκίνητα, προκειμένου αυτές οι περιοχές να καλυφθούν με την εκτύπωση μάρμαρου ή χαράσσονται και έπειτα εκτυπώνονται από πάνω με τα patterns. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές για να δώσει εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Πάντως, η τελική εικόνα του κάθε καθρέφτη είναι μοναδική, χάρη στη μέθοδο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην ευφάνταστη συλλογή που πρόκειται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη!

READ more