Το installation της HAY στη Στοκχόλμη υπόσχεται να αυξήσει τη δημιουργικότητά μας

Το  installation της HAY στη Στοκχόλμη υπόσχεται να αυξήσει τη δημιουργικότητά μας | tlife.gr

Το αγαπημένο μας brand από τη Δανία κρατούσε μια έκπληξη για μας που μόλις παρουσιάστηκε στο Stockholm Design Week που διενεργείται αυτές τις ημέρες στη Σουηδία! Μετά από αρκετές άκρως επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρίες, όπως το fashion brand Cos με το οποίο “συνεταιρίστηκε” για τη δημιουργία μιας συλλογής διακοσμητικών και επίπλων, αλλά και η IKEA που για χάρη της σχεδίασε τη συλλογή YPPERLIG, το design studio HAY έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ενός ευρύτερου κοινού, που ίσως έως τώρα να μην γνώριζε την υψηλή minimal αισθητική του! Αυτή τη φορά, όμως, η HAY αποφάσισε να κινηθεί ελαφρώς διαφορετικά και να “στήσει” ένα ολόκληρο installation στο πλαίσιο της εβδομάδας σχεδιασμού της Στοκχόλμης, στο οποίο προτείνει μια νέα ματιά πάνω στον τυπικό εργασιακό χώρο! Η εγκατάσταση HAY Workspace 2.0 είναι η μετάφραση του σχεδιαστικού brand πάνω σε αυτό που θα έπρεπε να αντιπροσωπεύει το εκάστοτε εργασιακό περιβάλλον, με στόχο να αυξάνει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα!

“Φιλοξενώντας” στο installation τους και μερικά ακόμη κορυφαία ονόματα στο χώρο του design, όπως το λονδρέζικο studio Simon James και τα γραφεία Iskos Berlin και GamFratesi από την Κοπεγχάγη,το ντουέτο των Rolf και Mette Hay θέλησε να ενσωματώσει στο “γραφείο” στοιχεία που συναντώνται συνήθως στο σπίτι, δίνοντας διαφορετική αίσθηση οικειότητας και ελευθερίας κινήσεων στο σύγχρονο εργαζόμενο! “Το Workspace 2.0 είναι η εξέλιξη του δημιουργικού εργασιακού περιβάλλοντος και περιλαμβάνει τα σχέδια που υποστηρίζουν την καινοτομία και την παραγωγικότητα” εξηγούν οι δύο δημιουργοί της HAY και συνεχίζουν: “Η HAY μαζί με τους καλύτερους σχεδιαστές αυτή τη στιγμή ανέπτυξε προσαρμόσιμες και ευπροσάρμοστες λύσεις για να ανταποκριθεί στις πολύ συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του καθημερινού εργασιακού χώρου”.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο installation που δημιουργήθηκε από τη HAY και αποτυπώνει τόσο το stylish design που τη χαρακτηρίζει, όσο και τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης που οφείλει να επιδεικνύει!

READ more