Ο οίκος Louis Vuitton κλέβει τις εντυπώσεις και στο φετινό Milan Design Week

Ο οίκος Louis Vuitton κλέβει τις εντυπώσεις και στο φετινό Milan Design Week | tlife.gr

Για ακόμη μια χρονιά, το Milan Design Week δημιουργεί εντυπώσεις σε κοινό, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του design. Γι’ αυτό και στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης, βρέθηκε και ο εμβληματικός γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton, που παρουσίασε τις νέες προσθήκες στην Objets Nomades collection, την limited-edition συλλογή που λανσαρίστηκε το 2012 και έκτοτε διανθίζεται με καινούριες δημιουργίες. Μάλιστα, πλέον η συλλογή μετρά συνολικά 40 κομμάτια από αναγνωρισμένους σχεδιαστές!

Η ιδέα πίσω από τις τελευταίες προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν στην συλλογή αφορά τα ταξίδια, αλλά και την προσωπικότητα του κάθε σχεδιαστή. Έτσι, το Atelier Biagetti ξαναπαρουσίασε το τραπέζι Anemona, ενώ το studio Zanellato/Bortotto δημιούργησε το διαχωριστικό χώρου Mandala. Επιπλέον, οι σχεδιαστές Campana παρουσίασαν την πολυθρόνα Bulbo, το studio Raw Edges συμμετείχε με τις καρέκλες Doll Chairs και τέλος ο Marcel Wanders με τρία νέα κομμάτια: την πολυθρόνα Diamond, το φωτιστικό Venezia και το βάζο Diamond.

Μεταξύ των δημιουργιών που παρουσιάστηκαν στο Palazzo Serbelloni από τον οίκο μόδας είναι και αναθεωρημένες εκδοχές παλαιότερων συλλογών!

READ more