Τι πρέπει να αγοράσεις τώρα, αν θέλεις να συντονιστείς με το μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού!

Τι πρέπει να αγοράσεις τώρα, αν θέλεις να συντονιστείς με το μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού! | tlife.gr

Όταν έρχεται το καλοκαίρι, όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη ανανέωση! Άλλωστε, η… έξοδός μας στις παραλίες, μετά από έναν “φορτωμένο” χειμώνα, μας ωθεί στην αναζήτηση λύσεων τόσο γύρω από την εμφάνισή μας, όσο και την γκαρνταρόμπα μας! Πέρα, όμως, από την προσωπική βελτίωσή μας, έχουμε ανάγκη και για ανανέωση του χώρου μας, για να είμαστε και εκεί περισσότερο άνετες και να απολαμβάνουμε τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι! Ποιο είναι, λοιπόν, το πιο εύκολο στοιχείο που μπορούμε να προσθέσουμε στη διακόσμησή μας για να φέρουμε το καλοκαίρι μία ώρα αρχύτερα και να είμαστε απόλυτα συντονισμένες με το πιο stylish trend που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή; Τα ψάθινα καλάθια!

Χωρίς να χάνουμε χρόνο, να επισημάνει δυο-τρία πράγματα! Αρχικά, τα φυσικά υλικά είναι ό,τι πιο “it” επικρατεί αυτή τη στιγμή στο χώρο του interior design, χάρη στην τάση του wellness και του eco-living που έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Επιπλέον, η καλοκαιρινή διάθεση είναι κατά κάποιο τρόπο συνυφασμένη με ανάλαφρα στοιχεία, όπως η ψάθα, το rattan και το μπαμπού, που φέρνουν τροπικές νότες στη διακόσμηση! Τέλος, η πολυχρηστικότητα είναι άλλη μία σύγχρονη τάση, αφού η ανάδειξη του compact living, δηλαδή η ζωή σε μικρούς χώρους, καθιστά απαραίτητα τα στοιχεία που μπορούν να έχουν διττό χαρακτήρα: να λειτουργούν ταυτόχρονα ως διακοσμητικά, αλλά να είναι και χρηστικά αντικείμενα. Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, η απάντηση είναι μία και πολύ δυνατή! Τα ψάθινα και μπαμπού πλεκτά καλάθια είναι το item που πρέπει να αγοράσεις asap!

Και αν δεν κατάφερα να σε πείσω ότι το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τα ψάθινα καλάθια, τότε ίσως οι παρακάτω φωτογραφίες να το κάνουν για μένα!

Καλάθι H&M 12.99€

Καλάθι Interni 167€

Καλάθι Ikea 9.99€

Καλάθι Jysk 6€

Καλάθι Leif 46€

Καλάθι H&M 19.99€

Καλάθι Zara Home 7.99€

Καλάθι Urban Outfitters 41€

Καλάθι Ikea 16.99€

 

Καλάθι Leif 73€

Καλάθι Zara Home 45.99€

Καλάθι Urban Outfitters 66€

READ more