GNTM 3: Η σύντροφος του κούκλου Ηρακλή ήταν πρωταγωνίστρια στο trailer του reality (pics,vid)

Την τρέχουσα εβδομάδα παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Star τα δύο πρώτα επεισόδια των auditions του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model. Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός είδαν, εκτίμησαν και πέρασαν στην επόμενη φάση τους υποψήφιους που διαθέτουν όλα τα όπλα για να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας.

Αναμφίβολα, εκείνος που κατάφερε να ξεχωρίσει και να μαγνητίσει με την ομορφιά του επιτροπή και τηλεθεατές ήταν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Ο 20χρονος καλλονός με καταγωγή από τη Ρωσία αλλά και τη Νέα Γουινέα πήρε με ιδιαίτερη άνεση τέσσερα “ναι” από τους κριτές και προκρίθηκε στη φάση του bootcamp. Τον ίδιο ενθουσιασμό με τους κριτές φάνηκε ότι είχε και το κοινό, καθώς μέσα σε λίγες ώρες ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είδε τους followers του στο Instagram να εκτοξεύονται από τις 12.000 στις 92.000.

Μετά το τέλος της audition του, είδαμε το νεαρό μοντέλο να βγαίνει από το πλατό και να φιλά τρυφερά τη σύντροφό του, Αγγελική Κάτρη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την ξανθιά χορεύτρια, καθώς η ίδια ήταν η πρωταγωνίστρια του trailer του GNTM 3. Η Αγγελική στηρίζει πολύ τον αγαπημένο της και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλάι του.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ σημειώνοντας πόσο της λείπει. Αυτό μαρτυρά ότι το 20χρονο μοντέλο κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι και να κυνηγήσει το όνειρό του. 

Δες φωτογραφίες του όμορφο ζευγαριού:

Οι δυο τους ταιριάζουν πολύ! Τι λες;

Read More

And More