GNTM – Ηρακλής Τσουζίνοφ: Oλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το φαβορί του reality μόδας (pics, video)

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ φάνηκε ότι διαθέτει το… κάτι παραπάνω, από τις auditions του τρίτου κύκλου του GNTM. Οι τέσσερις κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν η πόρτα άνοιξε και κατευθύνθηκε προς το μέρος τους. Υπήρξαν επιφωνήματα θαυμασμού και ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, τόσο για την εμφάνιση, όσο και για τον χαρακτήρα του!

Ποιο είναι, λοιπόν, το αγόρι με τα υπέροχα γαλάζια μάτια και το μελαμψό δέρμα, το οποίο θεωρείται, για το τηλεοπτικό κοινό, το απόλυτο φαβορί του reality μόδας;

Ο Ηρακλής είναι 20 ετών. Έχει καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Ο ίδιος, περιγράφοντας τον εαυτό του, λέει: «Είμαι άτομο μαζεμένο, μετράω τις λέξεις μου, προσέχω τι λέω, φιλτράρω, αλλά δεν θα κρύψω πράγματα κι ούτε θα πω ψέματα. Γενικά είμαι άτομο, που είμαι σε όλα μέσα».

Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος. Είχε εξηγήσει μάλιστα, στους κριτές το λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό: «Δεν μπορούσα να είμαι με το όνομα Ιμπραχήμ εδώ, καθαρά για το bullying. Οι γονείς μου ήθελαν να με προφυλάξουν. Δεν ήξερα πολλά για την Ελλάδα. Ήξερα όμως για τη μυθολογία και ήξερα ότι είναι ένας δυνατός χαρακτήρας.»

Ο Ηρακλής σε παιδική ηλικία

Ο Ηρακλής σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling, τα τελευταία 2 χρόνια. Το GNTM αποτελεί στοίχημα ζωής για εκείνον. Θέλει να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τη δύναμή του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες.

Ο Ηρακλής με τη μαμά του

Κατά τη διάρκεια της audition, η Βίκυ Καγιά τον είχε ρωτήσει αν έχει ταλαιπωρηθεί στη ζωή του κι αν έχει παλέψει σκληρά, με τον Ηρακλή να της αποκαλύπτει: «Υπήρξαν εποχές που έπρεπε να δείξω παραπάνω ωριμότητα, γιατί μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου, στην αρχή. Καταλάβαινα ότι για μία γυναίκα, να μεγαλώσει έναν άντρα, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δούλευα για να τη βοηθήσω. Έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για εκείνη.

Ανάλογα συναισθήματα, όπως είναι φυσικό, έχει και η μητέρα του για τον ίδιο. Όπως είχε δηλώσει, η σύντροφος του, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η μαμά του είναι πολύ περήφανη για τον γιο της και συγκινείται όταν τον βλέπει στην τηλεόραση.

Ο Ηρακλής θεωρεί ότι επειδή έχει περάσει κάποια πράγματα, που άλλοι δεν τα έχουν βιώσει, οι εμπειρίες αυτές τον έχουν κάνει λίγο πιο ώριμο και πιο σκληρό.

Η Βίκυ Καγιά, στην πρώτη τους επαφή, είχε μιλήσει με ιδιαίτερα ζεστά λόγια για το 20χρονο μοντέλο: «Εγώ βλέπω ένα εσωτερικό φως, το οποίο έχει φωτίσει όλο το πλατό κι αυτό σημαίνει πάρα πολλά πράγματα για εσένα. Συγχαρητήρια στη μαμά σου, αλλά και σε σένα τον ίδιο, γιατί έχεις καταφέρει την όποια ταλαιπωρία έχεις ζήσει, να την μετατρέψεις σε φως, σε ελπίδα κι αισιοδοξία! Αυτό που με τραβάει σε σένα είναι ότι θεωρώ, πως αν μπεις στο σπίτι κι αφήσεις το στίγμα σου στο GNTM, θα ακουμπήσουν πάρα πολλοί άνθρωποι για να πάρουν από το φως σου, για να τους κουβαλήσεις μαζί σου, για να τους μάθεις αυτά που ξέρεις, για να σε ακούσουν. Είσαι ένα πολύ υγιές role model, είσαι ένα πολύ υγιές αγόρι, πέρα από όμορφο. Είσαι πολύ σοφός για την ηλικία σου κι εμένα προσωπικά με συγκινείς πάρα πολύ». Εκείνος, ένιωσε πολύ περήφανος και γεμάτος από τα λόγια της.

Πριν μπει στο GNTM, ο Ηρακλής είχε παίξει στο music video «Sirens», τη συνεργασία κορυφής της Ελένης Φουρέιρα με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο ράπερ Kaan. 

Λίγους μήνες πριν τον δούμε στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα, ο Ηρακλής είχε πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μία επιτυχία, αυτή τη φορά για το συγκρότημα Alcatrash, που επίσης κυκλοφόρησε από την Panik Records. Συγκεκριμένα, έπαιξε στο video της ερωτικής μπαλάντας «Σα Να Σ’ Αγαπάω», όπου, μάλιστα, έχει διαφορετικό hair look!

Για τον Ηρακλή, το GNTM είναι η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να πετύχει τον προσωπικό του άθλο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχει ένθερμους υποστηρικτές! Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ήδη 116.000 ακολούθους ενώ το βίντεο του από τις auditions έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές. 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More