James Καφετζής: Τρολάρει δημόσια τον σύντροφό της Άννας Μαρίας Βέλλη, Άκη Σβολάκη

Ο James Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά μέσα στο Survivor, όμως μετά το τέλος αυτού έγιναν κολλητοί φίλοι. Οι τρεις παίκτες είναι αχώριστοι και είτε ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας είτε βρίσκονται στην Αθήνα απολαμβάνουν κάθε στιγμή. 

Μπορεί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο φήμες να ήθελαν να υπάρχει φλερτ ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor ήταν και είναι μόνο φίλοι, μιας και η γνωστή youtuber έχει γνωρίσει στους πρώην συμπαίκτες της τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη.

Όλοι μαζί είναι μία παρέα και μάλιστα, αυτές τις ημέρες που ο James Καφετζής μένει στην Αθήνα, το ζευγάρι τον φιλοξενεί στο σπίτι του. Πριν από λίγες ώρες, ο James Καφετζής δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία που έγινε meme και ο Άκης Σβολάκης θέλησε να τον τρολάρει δημόσια.

Ειδικότερα, ο Άκης Σβολάκης γράφει: “Πότε θα φύγεις από το σπίτι;”, με τον James Καφετζή να απαντά: “Το ψυγείο είναι άδειο, κανόνισε να το γεμίσει η Ami”.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More