Nάσος Γαλακτερός: Η προσβλητική ανάρτηση για τον Τζέιμς Καφετζή και η δημόσια συγγνώμη

Ο Νάσος Γαλακτερός, όπως άλλωστε και όλοι οι γονείς των παικτών του Survivor, στηρίζει τον γιο του και συχνά δημοσιεύει υποστηρικτικά μηνύματα του κοινού στους δικούς του λογαριασμούς στα social media. Το ίδιο αποφάσισε να κάνει και χθες βράδυ που ο γιος του βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ένα από τα μηνύματα που αναδημοσίευσε ο Νάσος Γαλακτερός είχε και κάποιους χαρακτηρισμούς για τον Τζέιμς Καφετζή που δεν ήταν και τόσο κολακευτικοί.

“Σε όλο το Survivor είναι αληθινός, πάντα με τεκμηριωμένο λόγο. ‘Οταν πήρε την ατομική επέλεξε (λογικά) να δώσει κοκκινοτρίχη και όχι τον φίλο του Κόρο. Και όμως, οι δυο γνωστοί κομπλεξικοί του κάνανε ξεδιάντροπη επίθεση. Παυλάκο δε φεύγεις” έγραφε η αναδημοσίευση του Νάσου Γαλακτερού η οποία όμως έφερε μεγάλες αντιδράσεις.

Λίγη ώρα αργότερα η δημοσίευση αυτή διαγράφηκε με τον Νάσο Γαλακτερό να προχωρά σε μια νέα ζητώντας συγγνώμη και εξηγώντας τι ακριβώς είχε γίνει.

“Έχασα τα γυαλιά μου και έκανα repost ένα story με χαρακτηρισμούς για συμπαίκτη του γιου μου χωρίς να το διαβάσω. Το κατέβασα μόλις συνειδητοποίησα τι έγραφε γιατί δεν εκφράζομαι έτσι. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος και και δεν βλέπω καλά” έγραψε ο Νάσος Γαλακτερός.

Read More

And More