Survivor: 4+1 φορές που η Μαριαλένα και ο Σάκης έδειξαν ότι είναι κάτι παραπάνω από πρώην

Ήταν Φεβρουάριος, όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αντίκρυσε με τρόμο να εισβάλει στο Survivor ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης. Μπορεί η παίκτρια της μπλε ομάδας να πάγωσε και στη συνέχεια να άρχισε να τον κράζει στους συμπαίκτες της, ωστόσο έχουμε φτάσει Απρίλη πλέον και η κατάσταση δυο μήνες μετά φαίνεται να έχει αλλάξει ολοκληρωτικά…

Παρά το γεγονός ότι έχει δηλώσει ανοιχτά μέσα στο παιχνίδι ότι διατηρεί σχέση στην Ελλάδα με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, κατά τη διάρκεια όμως του reality επιβίωσης φαίνεται να το ξεχνά. Όσο περνούν οι μήνες, η Μαριαλένα και ο Σάκης έρχονται όλο και πιο κοντά και παρ’ ότι η παραγωγή τους χώρισε – μιας και ο Σάκης πλέον αγωνίζεται για τους κόκκινους – οι δυο τους συνεχίζουν να κάνουν παρέα και πολλές φορές… να κοιμούνται ακόμη και μαζί. 

Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μας έδειξαν πόσο κοντά έχουν έρθει ξανά μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό τους (για τον Σάκη χώρισαν τον Αύγουστο, ενώ για την Μαριαλένα τον Οκτώβρη), δηλώνοντας πόσο στηρίζει ο ένας τον άλλον, ανταλλάσσοντας συνεχώς αγκαλιές και αποκαλύπτοντας πως ο ένας είναι το γούρι του άλλου.

Δες επίσης: Survivor: Ο Σάκης ανοίγει τα χαρτιά του για την Μαριαλένα! “Aν είναι να γίνει κάτι παραπάνω θα περιμένω την κίνηση από εκείνη…”

  • Το ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα και το δώρο του Σάκη στην Μαριαλένα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης ετοίμασε μια έκπληξη στην Μαριαλένα. Αρχικά της ζήτησε να επιλέξει ανάμεσα στα δυο χέρια του λέγοντάς της πως αν πετύχει το σωστό θα δώσουν ραντεβού στο “La casa blanca” (όπως έχουν ονομάσει το σημείο που κάθονται) για να δουν μαζί το ηλιοβασίλεμα. Στη συνέχεια ο Σάκης έδωσε στην Μαριαλένα ένα κοχύλι μέσα στο οποίο είχε βάλει ένα κολιέ που έφτιαξε για εκείνη… Οι δυο τους απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα και απέδειξαν ότι ίσως είναι κάτι παραπάνω από δυο απλοί φίλοι!

 

  • Ο δύσκολος αποχωρισμός τους

Η απόφαση της παραγωγής του Survivor να ανακατέψει για ακόμη μια φορά την τράπουλα και να αλλάξει πριν δύο εβδομάδες τις ομάδες έφερε τα πάνω κάτω. Η Μαριαλένα και ο Σάκης δεν έκρυψαν την στεναχώρια τους που θα αποχωριζόταν ο ένας τον άλλον, με την πρώτη να ξεσπάει σε κλάματα…

«Μαζεύω τα κομμάτια μου δυο φορές μέσα στο παιχνίδι. Mια την πρώτη φορά που μου φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα, τον συνήθισα. Είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος, τον εμπιστεύομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, ήταν το γούρι μου όπως έχω πει και τώρα πάλι αυτόν τον πιο δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου τον πήρε και τον πήγε στην άλλη ομάδα και θα είμαστε αντίπαλοι…» ανέφερε η Μαριαλένα για τον αποχωρισμό της με τον πρώην σύντροφό της.

  • Η εξομολόγηση της Μαριαλένας για την αγάπη που τρέφει για τον πρώην σύντροφό της

Πριν μια εβδομάδα περίπου, ο Τριαντάφυλλος ρώτησε την 25χρονη γυμνάστρια πόσο μεγάλη είναι η αγάπη που νιώθει για τον 30χρονο επιχειρηματία, προκαλώντας την έντονη αμηχανία τους.

Λίγο αργότερα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε στις δηλώσεις της ότι αγαπάει πολύ τον πρώην σύντροφό της και μέσα στο Survivor ο ένας στηρίζει τον άλλον: «Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Σάκη, με αγαπάει πάρα πολύ και εκείνος, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Πορευόμαστε μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θέλει να μπει ο Ντάφυ με τον Παππά, αυτά είναι δικά τους. Εγώ αυτά έχω να πω».

 

  • Η αγκαλιά που δεν γνώριζαν ότι κατέγραφε η κάμερα

Τι και αν άλλαξαν ομάδες και πλέον ο ένας αγωνίζεται για την κόκκινη και η άλλη για την μπλε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έρχονται κοντά ακόμη και στο αγώνισμα! Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα η κάμερα είχε καταγράψει την Μαριαλένα και τον Σάκη να ανταλλάζουν μια τρυφερή αγκαλιά μέσα στην πισίνα, όπου πήγαν να πλυθούν από τις λάσπες. Βέβαια, εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζαν ότι καταγράφονται!

 

  • Το πλάνο που… κοιμούνται αγκαλιά στην ίδια καλύβα

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν ξεκαθαρίσει τι τρέχει μεταξύ τους, όμως οι πράξεις – τις περισσότερες φορές – μιλάνε κι από μόνες τους. Σχεδόν καθημερινά, η κάμερα έχει πιάσει την Μαριαλένα και τον Σάκη να κοιμούνται αγκαλιά στην ίδια καλύβα, παρά το γεγονός ότι πλέον ανήκουν σε δυο διαφορετικές ομάδες.

Φίλοι ή κάτι παραπάνω από ένα πρώην ζευγάρι; Ο καιρός θα δείξει!

Read More

And More