The Bachelor: Η Έλενα Μπάση είχε κλειστεί σε μοναστήρι, μετά τον ξαφνικό χαμό του συντρόφου της

Η Έλενα Μπάση είναι η παίκτρια του “The Bachelor”, η οποία στο παρελθόν, όπως είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξη της, είχε κλειστεί σε μοναστήρι μετά την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου, ενός άντρα που υπήρξε σύντροφός της. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία όταν συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό δήλωσε ότι είναι 38 ετών, μπήκε στο παιχνίδι, για να κατακτήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο και μάλιστα χθες, την είδαμε να εκτοξεύει τα βέλη της και να τσακώνεται με μία συμπαίκτρια της, επειδή την αποκάλεσε αστεία!

Κι όμως η σέξι Έλενα που όταν τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στο Μανχάταν την έραιναν με δολάρια, αντί για λουλούδια, στο παρελθόν είχε κλειστεί σε Μοναστήρι. Συγκεκριμένα, είχε ανοίξει την καρδιά της και είχε προχωρήσει σε μια εξομολόγηση ψυχής για την απώλεια του συντρόφου της και για την απόφασή της να μπει σε μοναστήρι, προκειμένου να διαχειριστεί τον πόνο που της προκάλεσε ο χαμός του αγαπημένου της.

Με τον άνθρωπο αυτόν, που για εκείνη τότε, ήταν ο άντρας της ζωής της, όπως έλεγε, έκανε όνειρα για τη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας. Ωστόσο εκείνος, προσβλήθηκε από τον καρκίνο και χωρίς να το γνωρίζει η Έλενα, όπως είπε, στη συνέντευξή της, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.


Περιγράφοντας τη σχέση τους, αρκετές φορές έφτασε στο σημείο να συγκινηθεί, όπως χαρακτηριστικά, ανέφερε, τότε, ήταν “ένας έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν ένας άνθρωπος που με καταλάβαινε, ένιωσα ότι βρήκα το άλλο μου μισό, ότι ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου. Στο παρελθόν είχα κάνει κάποιες σχέσεις αποτυχημένες, ενώ στο πρόσωπό του είδα τον άντρα με τον οποίο θα δημιουργούσα οικογένεια. Αλλά δυστυχώς… Κάποια στιγμή είχαμε κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό και εκεί, τότε μου πρότεινε να αρραβωνιαστούμε. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Ήταν ο άντρας της ζωής μου. Θα είχαμε παντρευτεί”. 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως, αρχικά, ο σύντροφός της, της είχε κρύψει την αλήθεια για το πρόβλημα της υγείας του. Η τραγουδίστρια Έλενα Μπάση, βλέποντάς τον να χάνει κιλά, δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν άρρωστος, καθώς ήταν γυμναστής και πίστεψε πως χάνει βάρος λόγω γυμναστικής και διατροφής. Μάλιστα, επειδή είχε χάσει την μητέρα του από καρκίνο, έκανε συνέχεια εξετάσεις.

Συνεχίζοντας η τραγουδίστρια την περιγραφή της ανέφερε: “Κάποια στιγμή, τον ρώτησα γιατί κάνει πολλές εξετάσεις και μου είπε ότι τις κάνει γιατί φοβάται μην έχει την ασθένεια της μητέρας του. Εγώ του απάντησα ότι αυτό συμβαίνει μία στο εκατομμύριο, αλλά τελικά να, που δεν συμβαίνει μία… Είχε καρκίνο στο στομάχι. Μου το έκρυψε γιατί ήξερε ότι είμαι πολύ ευαίσθητη. Εκείνη την περίοδο, επειδή εγώ δούλευα πολύ, βλεπόμασταν 2 φορές την εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο πιο ευαίσθητος, εκδηλωτικός, ευσυγκίνητος. Έκανε αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι άνθρωποι κι ας μην ξέρουν πότε θα πεθάνουν. Πρέπει κάθε μέρα να τη ζούμε σαν την τελευταία μας, γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».

Μετά το θάνατο του συντρόφου της η τραγουδίστρια Έλενα Μπάση, η οποία από χθες βράδυ βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της συμμετοχής της στο The Bachelor, πέρασε πολύ άσχημα και επιβαρύνθηκε η ψυχολογία της, όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξη της. Περιγράφοντας τα συναισθήματά της ένιωσε ότι έχασε τα πάντα και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, επιθυμούσε να απομονωθεί. Λίγες μέρες αργότερα, πήρε την απόφαση να επισκεφτεί ένα μοναστήρι όπου και φιλοξενήθηκε για αρκετό καιρό, θέλοντας να ηρεμήσει και να βρει τον εαυτό της. Εκεί τη βοήθησαν παρά πολύ, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική της συνέντευξη και την έκαναν να νιώσει πολύ καλύτερα και να επανακτήσει την αισιοδοξία της και την καλή διάθεση για ζωή. Στη μονή παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα όπως είπε, ωστόσο κάποια στιγμή όταν έπρεπε να αποφασίσει και τέθηκε το δίλημμα για το αν θα ακολουθήσει το δρόμο του Θεού με τον μοναχισμό, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα εγκόσμια γιατί το όνειρό της, όπως, είχε δηλώσει στην εκπομπή, ήταν να κάνει οικογένεια και παιδιά και να αφοσιωθεί στην καριέρα της, στο τραγούδι.

 

Read More

And More