Α. Αγγέλου για τη νίκη του: “Δεν περιμέναμε να φθάσουμε καν στον τελικό!”

Για τον τελικό του “Dancing with the stars” και τη μεγάλη νίκη τους μίλησαν ο Αργύρης Αγγέλου και η Έμιλυ Ματθαιακάκη. Το “χρυσό” ζευγάρι του show χορού εμφανίστηκε πολύ χαρούμενο και ενθουσιασμένο στο πρωινό του Ant1.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη χημεία του με την ντάμα του και για τη μοναδική εμπειρία που απέκτησε μέσα από το παιχνίδι. “Αν ήμουν επαγγελματίας χορευτής η Έμιλυ θα ήταν σίγουρα η ντάμα μου. Όλο αυτό που περάσαμε και μοιραστήκαμε μας ένωσε πολύ. Κι εγώ όταν το έβλεπα έλεγα “κοίτα να δεις χορεύουμε σαν να είμαστε ένα σώμα”. Ήταν κάτι το μαγικό”, είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για το τελικό, ο ίδιος ανέφερε ότι παρά τις δυσκολίες και τις πολλές ώρες πρόβας κατάφεραν να το διασκεδάσουν. “Και 7 χορογραφίες να μας ζητούσαν θα τις βγάζαμε”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Δεν περιμέναμε να φθάσουμε καν στον τελικό”.
Για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια και τη συνεργασία τους από το “Παρα Πέντε” ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: “Με την Ζέτα είχαμε συνεργαστεί στη σειρά και είχαμε κρατήσει επαφές. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό είχαμε χαθεί λίγο, αλλά αυτό είναι λογικό στη δουλειά μας. Μπορεί με κάποιους ανθρώπους να είσαι στο θέατρο και να βρίσκεσαι μαζί τους πρωί βράδυ και μετά να ψιλοχαθείς. Αν όμως οι σχέσεις είναι χτισμένες σε γερές βάσεις κρατούν για πάντα”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Με την Ζέτα δεν κρύψαμε ποτέ ότι είμαστε φίλοι και της χρεώθηκαν άδικα τα σχόλια που έλεγαν πως με βοήθησε να κερδίσω”.
Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

Read More

And More