Άφαντη η Σία Κοσιώνη και σιγή ιχθύος από την Ιωάννα Μαλέσκου για το σκάνδαλο του Big Brother

Καμία επίσημη τοποθέτηση δεν έγινε σήμερα από τις εκπομπές του ΣΚΑΙ, για το σκάνδαλο που ξέσπασε για το Big Brother. Οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές αιφνιδιάστηκαν από πολιτικά στελέχη, τα οποία έκαναν αναφορές στο θέμα. Ωστόσο το απόγευμα της  Δευτέρας λίγο μετά τις 18.30 ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα

Όσο για τη ψυχαγωγία, η εκπομπή “Love it”, η οποία ασχολείται με τη συγκεκριμένη θεματολογία, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για το επεισόδιο που απασχόλησε την ελληνική κοινωνία και τον πολιτικό κόσμο. H παρουσιάστρια, μαυροντυμένη και χαμογελαστή, ασχολήθηκε με άλλες πτυχές του ριάλιτι, όπως ο έρωτας του Χάρη Βαρθακούρη με τη σύζυγο του, φαντάζοντας, για πολλούς, εκτός τόπου και χρόνου, μέσα στη δίνη του σκανδάλου.

Εν τω μεταξύ, η Σία Κοσιώνη αν και επρόκειτο να φιλοξενηθεί σήμερα στην εκπομπή, όπως διαφημιζόταν κι από τον αέρα του σταθμού, δεν εμφανίστηκε. Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε ότι η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, δεν κατάφερε να βρεθεί στο πλατό για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, κάποιοι λένε ότι η Σία Κοσιώνη προσπάθησε να προστατέψει το προσωπικό προφίλ της, σε μία ημέρα ιδιαίτερα φορτισμένη για το σταθμό του Φαλήρου.


Έχουν περάσει λίγοι μόνο μήνες από ανάλογο επεισόδιο, το οποίο είχε ταρακουνήσει τον ΣΚΑΙ, όταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σατιρίστηκε με σεξιστικό τρόπο η άθλια επίθεση που είχε δεχτεί φοιτήτρια στο ΑΠΘ.

Το προφίλ του σταθμού εκείνη την περίοδο τσαλακώθηκε και πέρασε καιρός μέχρι η “φωτιά” να σβήσει πλήρως. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επίπτωση της νέας πυρκαγιάς που άναψε πάνω στα αποκαΐδια του παλιού σκανδάλου…

 

Read More

And More