Άγριες Μέλισσες: Ράκος ο Κωνσταντής μετά την αποκάλυψη για τη δολοφονία του Γιάννου -Ο Μιλτιάδης τρελαίνεται

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν σήμερα απόψε και η αγωνία κορυφώνεται. Τα ένοχα μυστικά αποκαλύπτονται και οι συνέπειες θα είναι τραγικές για τους πρωταγωνιστές. 

Η κατάθεση του Θωμά για τον φόνο του Γιάννου έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία και η δίκη σταματάει προσωρινά. Στο σπίτι των Σεβαστών, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης τους βρίσκουν όλους απέναντι, παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης να θολώσει τα νερά. Ο Μιλτιάδης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους του και ο Λάμπρος με τη Βιολέτα πιστεύουν πως θα γυρέψει εκδίκηση από τον Δούκα.

 

Ο Νέστορας μαθαίνει πως πλησιάζει η ώρα της σύλληψης του Μπεκιάρη και φοβάται μήπως ο Κυπραίος εξαφανιστεί μετά την κατάθεσή του. Η Δέσπω, με τις γυναίκες του χωριού, αναγκάζουν τον Σταμάτη να δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο στη Βιολέτα. Η Ανέτ δίνει στον Μελέτη τα λεφτά που της ζήτησε για ν’ αγοράσει τα χωράφια του Κλεομένη, ενώ ο Νικηφόρος αντιμετωπίζει την Ελένη σε μια προσπάθεια να μάθει την αλήθεια.

Η Ελένη και ο Λάμπρος, για πρώτη φορά, είναι αισιόδοξοι για μια πιο επιεική έκβαση της δίκης. Ο εισαγγελέας ξεκινά την ανακριτική διαδικασία και όλοι καλούνται να καταθέσουν. Ο Κωνσταντής νιώθει το βάρος των ενοχών στις πλάτες του. Θα αντέξει την πίεση της ανάκρισης;

Read More

And More