Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την Ελληνίδα ηθοποιό που μπήκε στο Δρομοκαΐτειο

Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη επίσημη έξοδό της. Ο λόγος για την διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό, που έγινε γνωστή από την καθημερινή σειρά “Κλεμμένα Όνειρα” και απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα.

Στις 28 Οκτωβρίου, η ηθοποιός το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι την είχαν κλείσει εκεί χωρίς τη θέλησή της, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους. Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι να βρεθεί η ηθοποιός και να εισαχθεί και πάλι στο ίδρυμα. Ευτυχώς, τώρα είναι καλύτερα και πήρε το εξιτήριο, επιστρέφοντας στο σπίτι της.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η ίδια ανακοίνωσε πως πλέον έχει βγει από το Δρομοκαϊτειο, ευχαριστώντας όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα. “Ευχαριστώ για όλο το διάστημα αυτό για το ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα φίλων και γνωστών! Η μεγάλη μου χαρά είναι ότι η πρώτη δημόσια έξοδος είναι τη Δευτέρα 28/11 στην πρεμιέρα του πολυαγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα στο θέατρο Χατζηχρήστου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα μάλιστα, και με τα όσα είχε πει πρόσφατα ο καλός της φίλος Σπύρος Μπιμπίλας στη Freddo, η ηθοποιός είναι ήδη καλύτερα και προσπαθεί να τα βρει με την οικογένειά της: “Είμαι πλέον μια χαρά, Σπύρο μου. Προσπαθώ να τα βρω με τους δικούς μου.”, του είχε πει εμπιστευτικά.

Read More

And More