Αλ. Τζόρβας: “Δεν θα γίνω Beckham!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξή για το μόντελινγκ και τις γυμνές εμφανίσεις παραχώρησε ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού Αλέξης Τζόρβας λίγο μετά το τέλος του Μουντιάλ στην Νότια Αφρική!

Ο 28χρονος τερματοφύλακας που γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε μέσα σε μια οικογένεια που δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο εξομολογείται πως θέλει να κάνει διεθνή καριέρα στο ποδόσφαιρο και θα ήθελε να φύγει για το εξωτερικό.
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας δηλώνει στην “Real Life” πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο Μοντιάλ και ξεκαθαρίζει πως δεν τον ενδιαφέρει ο χώρος του μόντελινγκ, αλλά θέλει να αναγνωριστεί για την αθλητική του αξία. Παρόλα αυτά, η ανάδειξει του μέσα στους πιο σέξι ποδοσφαιριστές του κόσμου, δεν τον ενοχλεί, αλλά ούτε και τον ενθουσιάζει.
Παράλληλα, ο ίδιος λέει πως δεν θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφηση ή φωτογράφηση με εσώρουχα, όπως κάνουν άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές. “Δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα αφορούσε γυμνό γενικότερα, ούτε διαφήμιση με εσώρουχα. Διαφήμιση γενικά να κάνω δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν είναι στα σχέδια μου να γίνω μοντέλο”.
Τέλος, για τον διάσημο ποδοσφαιριστή David Beckham που έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες, ο Αλέξανδρος Τζόρβας σημειώνει: “Δεν θα γίνω Beckham!” και προσθέτει: “Μιλάμε για έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή, όμως με όλο αυτό το star system γύρω του, το ταλέντο του έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα”.


Ο πιο σέξι Έλληνας τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας!

Read More

And More