Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Ταξίδι στο εξωτερικό μετά τις φήμες χωρισμού – Φωτογραφίες

Το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό έκαναν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τις φήμες για την προσωπική τους ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star, αιφνιδιάζοντας τους πάντες στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο 30χρονος αποτελούσε ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου για τον τελικό, καθώς πέρυσι τερμάτισε στην πρώτη θέση του ριάλιτι κερδίζοντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Τα σχόλια για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και το κλίμα στην ομάδα του, ώθησαν τον Στάθη Σχίζα στη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το Survivor All Star.

Οι φήμες χωρισμού

Λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι, ο Στάθης Σχίζας ενημερώθηκε από την Ελευθερία Ελευθερίου για το ψέμα που του είπε στο παιχνίδι, μεταφέροντας μηνύματα αγάπης από την σύντροφό του.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η τραγουδίστρια, ουδέποτε έλαβε μήνυμα από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη, ωστόσο η ίδια αποφάσισε με την στάση της να τον κρατήσει ευδιάθετο και χαρούμενο στο παιχνίδι.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ελάχιστες δηλώσεις και αναρτήσεις, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να απέχει από τα media. Οι φήμες χωρισμού φούντωσαν όταν η όμορφη ξανθιά ταξίδεψε στο Μιλάνο, χωρίς να αποκαλύπτει την παρέα της.

Η αλήθεια για τη σχέση τους

Μπορεί το ζευγάρι να μην έκανε κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για τη σχέση του, όσο σε δηλώσεις στην κάμερα, τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Στάθης Σχίζας διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες που τους θέλουν χωρισμένους.

«Γενικά δεν θέλω καθόλου να το αναλύσω. Τα έχουμε υπεραναλύσει, τα έχετε δει, τα έχετε ακούσει, τα έχω ακούσει κι εγώ μαζί σας. Είμαι σε μια φάση που απλά ζω τη στιγμή, περνάμε καλά, είμαστε μια χαρά και δεν αναλύω τίποτα απ’ όλα αυτά που έγιναν», ήταν η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Ενώ ο Στάθης Σχίζας απάντησε με τη σειρά του: «Είπε κανείς ότι δεν είμαστε μαζί; Περνάμε μια χαρά. Δεν δίνω σημασία στα δημοσιεύματα, με νοιάζει τι κάνω εγώ στη ζωή μου», είπε ο Στάθης Σχίζας για τα δημοσιεύματα και πρόσθεσε: «Δεν με αγγίζει, δεν δίνω σημασία».

Το ταξίδι στη Ρουμανία

Τις τελευταίες ώρες το ζευγάρι βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ταξίδεψαν στη Ρουμανία, όπως γνωστοποίησαν μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Για πολλούς, ίσως το ταξίδι αυτό να είναι και μία απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους. Πάντως ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απέφυγαν να ποζάρουν μαζί, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις βόλτες τους στο εμπορικό κέντρο και τα μέρη τα οποία επισκέφθηκαν.

Φωτογραφίες: instagram

Read More

And More