Angelina Jolie: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος τίτλος της καριέρας της!

Την πλάτη στα Oscars γυρνά η Angelina Jolie (που δεν βρέθηκε στις υποψηφιότητες για τη σκηνοθεσία της νέας της ταινίας) και απολαμβάνει τον πιο ξεχωριστό τίτλο της καριέρας της. Αυτόν της πιο αξιοθαύμαστης γυναίκας, αφήνοντας πίσω της ηχηρά ονόματα με ανθρωπιστική δράση και όχι μόνο.
Σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση που έγινε στις ΗΠΑ – με ένα δείγμα 25.000 ανθρώπων- η Angie αναδείχθηκε ως η γυναίκα-σύμβολο που αξίζει το μεγαλύτερο θαυμασμό, αφήνοντας πίσω της την βραβευμένη με Νόμπελ Malala Yousafzai, την Hillary Clinton και την βασίλισσα Ελισάβετ και την Michelle Obama.

Η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτις, που πρόσφατα παντρεύτηκε με τον Brad Pitt και έχει 6 παιδιά φαίνεται πως έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου μέσα από τη δουλειά και τη δράση της. Και εδώ που τα λέμε, δεν έχει κάνει και λίγα… Είτε πρόκειται για κινήσεις που θα ανεβάσουν τη δημοτικότητά της, είτε για αγνές ανθρωπιστικές προθέσεις, η Angelina έχει βοηθήσει παιδιά και ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλο τον πλανήτη.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει τιμητικές διακρίσεις για το φιλανθρωπικό της έργο, αλλά αυτός ο τίτλος μοιάζει να είναι ο πιο σημαντικός της καριέρας της.

Δες τη λίστα με τις 10 πιο αξιοθαύμαστες γυναίκες του πλανήτη
1. Angelina Jolie
2. Malala Yousafzai
3. Hillary Clinton
4. The Queen
5. Michelle Obama
6. Celine Dion
7. Oprah Winfrey
8. Julia Roberts
9. Aung San Suu Kyi
10. Angela Merkel

Read More

And More