Άννα Δεσποτοπούλου: Αρνείται τη σχέση που της χρεώνουν με τον Γιώργο Μπόγρη!

Άννα Δεσποτοπούλου: Αρνείται τη σχέση που της χρεώνουν με τον Γιώργο Μπόγρη! | tlife.gr

Ο Γιώργος Μπόγρης απασχόλησε αρκετά τα μέσα ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια με τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου. Ο γοητευτικός καλαθοσφαιριστής και η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν είναι πλέον μαζί και ο καθένας έχει προχωρήσει στη προσωπική του ζωή. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο να έχει βρει ξανά τον έρωτα και να διατηρεί σχέση με γνωστή επιχειρηματία και σχεδιάστρια υποδημάτων.

Η Άννα Δεσποτοπούλου, όμως, διαψεύδει κατηγορηματικά στο περιοδικό Gala οποιαδήποτε σχέση με τον γνωστό μπασκετμπολίστα. Η νεαρή influncer είδε ξαφνικά τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία που δεν διαθέτει ψήγμα αλήθειας.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση με όλον αυτό τον θόρυβο. Έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Κανένας δημοσιογράφος δεν μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει, απλώς έγραψαν ότι είμαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο τον οποίο τον είχα γνωρίσει πριν κάτι μήνες σε φιλική παρέα και έκτοτε δεν τον έχω συναντήσει ούτε τυχαία στον δρόμο. Εγώ έχω σχέση εδώ και μήνες με έναν άνθρωπο που με ενδιαφέρει πολύ και ο οποίος ξαφνικά βρίσκεται να απολογείται για την κοπέλα του. Δεν υπήρξε ποτέ τίποτα ανάμεσα σ’ εμένα και τον Γιώργο Μπόγρη, δεν τον έχω δει τον άνθρωπο, δεν έχω μιλήσει μαζί του» δηλώνει στο περιοδικό η Άννα Δεσποτοπούλου.

READ more