Άννα και Τέα Πρέλεβιτς: Δύσκολες ώρες για τις δυο αδερφές

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Άννα Πρέλεβιτς και την αδερφή της Τέα. Τα δυο κορίτσια που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον χώρο της σχεδίασης ρούχων, πριν μερικές ώρες έχασαν ένα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο λόγος για τον πολυαγαπημένο τους παππού Djordje Marjanovic ο οποίος αποτέλεσε μια από τις πιο θρυλικές φωνές της Γιουγκοσλαβίας. Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άννα Πρέλεβιτς δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

“Για την Γιουγκοσλαβία και την Ρωσία ήσουν ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής .. για εμένα ήσουν ο γλυκός μου παππούλης, o “dedulja” μου. Από αύριο θα ξημερώνουν διαφορετικές μέρές.
Μια καθημερινότητα χωρίς εσένα. Πόσα σου χρωστάω. Τα τραγούδια σου και η φωνή σου θα μου κρατάνε για πάντα την καλύτερη συντροφιά .. θα είσαι για πάντα εδώ!

Σε ευχαριστώ που υπήρξες παππούς μου! Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Και μη ξεχνάς να μας τραγουδάς καθημερινά σε παρακαλώ!! Σ´αγαπάω!” έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More