Άννα Βίσση: Non stop πρόβες για την πρεμιέρα – Πώς πέρασε τη γιορτή της; Φωτογραφίες

Σε πυρετό προετοιμασιών για το μεγάλο comeback της βρίσκεται η Άννα Βίσση. Η διάσημη τραγουδίστραι ετοιμάζει μια ανατρεπτική εμφάνιση στο Hotel Ermou και οι πρόβες δεν έχουν τέλος. Ακόμη και ανήμερα της γιορτής της, βρέθηκε στη μουσική σκηνή που θα εμφανιστεί για να ελέγξει και τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την πρεμιέρα.
Και κάπως έτσι, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου η Άννα Βίσση βάζει το κλειδί και ανοίγει τις πόρτες του Hotel Ermou και μας υποδέχεται με μια μπάντα 11 μουσικών και σολίστ σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και ένα πλούσιο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Μαζί της ο Νίκος Ραπτάκης και στα φωνητικά η Νατάσα Μηνδρινού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι επιχειρηματίες Γιάννης Μωράκης και Πέτρος Απαλάκης δημιουργούν στο κέντρο της Αθήνας την απόλυτη μουσική σκηνή για την μοναδική ερμηνεύτρια. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο ζεστό και στυλάτο χώρο δια χειρός Γιώργου Παντελούκα, όπου η Άννα Βίσση έρχεται να δημιουργήσει για άλλη μια φορά, νέα δεδομένα με το γνωστό πρωτοποριακό της τρόπο, στην νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες της:

Read More

And More