Άννας Μαρία Βέλλη – Τζέιμς Καφετζής: Η δημόσια έκκληση για τις πυρκαγιές στην Κορινθία με αφορμή το πάρτι υποδοχής στον Νίκο Μπάρτζη

Τις τελευταίες ημέρες η Κορινθία δοκιμάζεται από τις ισχυρές πυρκαγιές που έχουν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές τόσο στις δασικές εκτάσεις, όσο και τα σπίτια και τα ζώα της περιοχής. Με αφορμή αυτή την καταστροφή και σε συνδυασμό με το πάρτι υποδοχής που ετοιμάζουν για τον Νίκο Μπάρτζη στο Ζευγολοατιό, οι πρώην συμπαίκτες του από το Survivor Άννα Μαρία Βέλλη και Τζέιμς Καφετζής προχώρησαν σε μια δημόσια έκκληση.

Συγκεκριμένα, τα δυο παιδιά παρακάλεσαν όσοι βρεθούν στη γιορτή που θα γίνει για την άφιξη του φίλου τους, να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης για την περίθαλψη ζώων μετά τις φωτιές στην Κορινθία που προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές.

Δες παρακάτω τη δημόσια έκκληση της Άννα Μαρίας Βέλλη και του Τζέιμς Καφετζή.

«Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς οι φωτιές στην Κορινθία έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές και η βοήθεια όλων μας κρίνετε απαραίτητη. Με αφορμή την άφιξη του φίλου μας Μπάρτζη και το “πάρτυ” που έχει στηθεί για την υποδοχή του, εγώ και ο James θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όσοι έχετε σκοπό να παρευρεθείτε στην φιέστα του αν θέλετε και να μπορείτε να φέρετε είδη πρώτης ανάγκης για την περίθαλψη ζώων της περιοχής και εμείς θα φροντίσουμε να μεταφερθούν στους οργανισμούς που έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους.

Παραθέτω την λίστα με τα είδη πρώτης ανάγκης παρακάτω:

Γάζες και επιδέσμους

Φυσικοί οροι

Οροί ματιών

Ξηρά τροφή

Κρέμες εγκαυμάτων

Πετσέτες και σεντόνια

Νερά

 

 

Read More

And More