Ανταποκρίνεται θετικά ο Σουμάχερ – Ανοιγόκλεισε τα μάτια του!

Ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται σε τεχνητό κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, μετά το σοβαρό ατύχημα στο σκι. Σύμφωνα όμως με την “L’ Equipe”, ο οργανισμός του αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνιση του από το τεχνητό κώμα.

Την είδηση, πως βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης επιβεβαίωσε και η μάατζερ του, Σαμπίν Κεμ.
Τα αναισθητικά φάρμακα που χορηγούνταν στον “Σούμι” μειώνονται σταδιακά και το σημαντικότερο στάδιο της φάσης είναι να διαπιστωθούν οι πρώτες βασικές αντιδράσεις του Γερμανού “θρύλου” της F1 στις εντολές άνοιξε τα μάτια, κλείσε τα μάτια, άνοιξε το στόμα, κούνησε το χέρι σου.
Η Γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Σουμάχερ έκανε ένα…. μικρό βήμα και ανοιγόκλεισε τα μάτια του (δεν διευκρινίζεται η μέρα που έγινε αυτό) . Οι ειδικοί τονίζουν πως η “αφύπνιση” του από το τεχνητό κώμα θα διαρκέσει αρκετές μέρες και χρειάζεται προσοχή.
Να τονίσουμε πως από την οικογένειά του Σουμάχερ -όπως και από την μάνατζερ του- έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να βγαίνουν πληροφορίες για την υγεία του Γερμανού πιλότου και ξεκαθαρίζεται πως οποιαδήποτε πληροφόρηση δεν προέρχεται από τους γιατρούς πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν φημολογία.
Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο θέμα αλλά και ειδήσεις από όλο τον πλανήτη στο Newsit

Read More

And More