Απίστευτη αγριότητα! Τον κρατούσαν όμηρο και έστελναν στην γυναίκα του “κομμάτια” του για να δείξουν ότι δεν αστειεύονται!

Επι περίπου 2 μήνες τον κρατούσαν όμηρο και τον βασάνιζαν! Ένας 59χρονος βορειοηπειρώτης έπεσε θύμα απαγωγής και πέρασε τα πάνδεινα στα χέρια των δραστών.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία, το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων και με τη συνδρομή, τόσο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών όσο και του Κέντρου Συλλογής & Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, κατάφεραν να εξιχνιάσουν την απαγωγή 59χρονου ομογενή, που έγινε αρχές Φεβρουαρίου του 2013.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 2013, στα Ιωάννινα. Ο απαχθείς απελευθερώθηκε στις 27 Μαρτίου 2013, σε περιοχή της Αττικής, χωρίς να καταβληθούν λύτρα!
Οι δράστες είναι οκτώ, μεταξύ των οποίων ένας έλληνας και 7 αλβανοί.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, αυτό που ώθησε τους δράστες να κάνουν την απαγωγή ήταν 200 κιλά ινδικής κάνναβης.
Το θύμα, είχε αναλάβει τον ρόλο της αναζήτησης μεταφορέα, ο οποίος θα προωθούσε το φορτίο της ινδικής κάνναβης από την Ελλάδα στη Γερμανία. Σύστησε στους συνεργούς του οι οποίοι μετά έγιναν και οι βασανιστές του, τσιγγάνο από τα Άνω Λιόσια.
Του είχαν δώσει μάλιστα και 40.000 ευρώ για την μεταφορά.
Ο τσιγγάνος, πήρε τα ναρκωτικά αλλά τα κράτησε για τον εαυτό του!
Οι απαγωγείς θεώρησαν υπεύθυνο ομως τον 59χρονο και έτσι αποφάσισαν να τον απαγάγουν και να ζητήσουν λύτρα από την οικογένειά του για να βγάλουν τα σπασμένα.
Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο Newsit

Read More

And More