Άσπα Πρεδάρη – Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από λίγες ώρες η Άσπα Πρεδάρη.

Η 24χρονη καλλονή συμμετείχε στο φετινό Survivor με την ομάδα των μαχητών, διατηρώντας ήρεμους τόνους μέσα στο παιχνίδι ωστόσο το ταξίδι της στο ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στο τέλος της, προκαλώντας έκπληξη στην ομάδα των διασήμων αλλά και τα κλάματα των συμπαικτών της με τους οποίους είχε έρθει αρκετά κοντά.

Η Άσπα Πρεδάρη απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος, όπου την περίμεναν οι άνδρες της ασφάλειας της παραγωγής οι οποίοι στην κυριολεξία την φυγάδευσαν.

H πρώην διαγωνιζόμενη, το πρωί της Παρασκευής 4/2 είχε κάνει και τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love It, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Νιώθω ευγνώμων για όλη αυτή την εμπειρία, το θαύματα για εμένα. Υπήρχε ανάμεσά μου και ανάμεσά της υπάρχει μία πολύ καλή αύρα. Εκτιμούσα και σεβόμουν πολλά παιδιά και από τους Διάσημους. Υπήρχαν πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Τη μία φορά πίστευα ότι σίγουρα θα φύγω, μετά πίστευα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω, έχω πολλά να δώσω ακόμα θα κάτσω εδώ» δήλωσε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

 

Read More

And More