Άσπα Πρεδάρη – Survivor: Η έκπληξη του συντρόφου της στον αέρα του Love it

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 9/2 η Άσπα Πρεδάρη.

Η 24χρονη καλλονή συμμετείχε στο φετινό Survivor με την ομάδα των μαχητών, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, για τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, ενώ στο τέλος της συνέντευξης στο πλατό βρέθηκε και ο σύντροφός της, Θωμάς Βούζας.

Ο ίδιος, μιλώντας για τη συμμετοχή της συντρόφου του στο Survivor, δήλωσε: «Είμαι πολύ αυστηρός γενικά. Όταν η Άσπα έτρεχε στον στίβο μάχης είμαι σίγουρη πως σκεφτόταν τι θα λέω εγώ». 

«Στην αρχή ο Θωμάς ήταν πολύ θετικός, μου έλεγε ήσουν πολύ καλή, πολύ γλυκιά, ο εαυτός σου και ξαφνικά εχθές το βράδυ μου λέει ρε Άσπα, σε κάποια αγωνίσματα πήγαινε σε slow motion” και του λέω σε προκαλώ του χρόνου αν υπάρχει να πας στο Survivor. Είμαι σίγουρη πως θα πηγαίνει στα αγωνίσματα και θα λέει “αχ έπαθα θλάση στη γάμπα, έπαθα κάτι στο αυτί”», πρόσθεσε στη συνέχεια η Άσπα Πρεδάρη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει το ζευγάρι για το πώς βίωσαν όλη αυτή την εμπειρία αλλά και για το αν έλειπε ο ένας στον άλλο.

Θ.Β: «Νομίζω από την μεριά της είναι πιο δύσκολο. Εγώ την έβλεπα και την ένιωθα και κοντά».

Α.Π: «Ήταν κάτι που με κράταγε πίσω, δηλαδή και αυτό που βλέπατε ότι δεν μίλαγα πολύ. Όταν μπαίνεις στο παιχνίδι και είσαι σε σχέση είναι πιο δύσκολο να αφεθείς, δεν απολαμβάνεις τόσο ίδια τα πράγματα.  Βλέπαμε κάποια μέρη και έλεγα “αχ τι ωραία θα ήταν να ήμουν με τον Θωμά μαζί”. Όλα τα παιδιά που έχουν σχέση το ένιωθαν αυτό».

Read More

And More