Άσπα Πρεδάρη – Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της – Όσα είπε για τη σχέση Μυριέλλας – Κατσαούνη

Η Άσπα Πρεδάρη συμμετείχε στο φετινό Survivor με την ομάδα των μαχητών, διατηρώντας ήρεμους τόνους μέσα στο παιχνίδι ωστόσο το ταξίδι της στο ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στο τέλος της, στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε.

Η μελαχρινή καλλονή το πρωί της Παρασκευής 4/2 μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή Love It, μεταξύ άλλων μίλησε για τα συναισθήματά της μετά την αποχώρησή της αλλά και για το love story του Γιώργου Κατσαούνη με τη Μυριέλλα Κουρεντή

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Νιώθω ευγνώμων για όλη αυτή την εμπειρία, το θαύματα για εμένα. Υπήρχε ανάμεσά μου και ανάμεσά της υπάρχει μία πολύ καλή αύρα. Εκτιμούσα και σεβόμουν πολλά παιδιά και από τους Διάσημους. Υπήρχαν πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Τη μία φορά πίστευα ότι σίγουρα θα φύγω, μετά πίστευα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω, έχω πολλά να δώσω ακόμα θα κάτσω εδώ» δήλωσε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor. 

«Τον Γιώργο Κατσαούνη τον συμπαθούσα πάρα πολύ στην αρχή. Εμένα προσωπική στην αρχή μου είχε χαρίσει άπειρο γέλιο. Μετά όμως άλλαξε. Ίσως οι συνθήκες και η πείνα τον άλλαξαν, ένιωθα ότι από μόνος το περνάει δύσκολα. Πιστεύω ότι η σχέση του με την Μυριέλλα ήταν αληθινή και από τις δύο μεριές, στο τέλος όμως δεν τους βγήκε. Μετά ο Γιώργος της μιλούσα πολύ άσχημα, σαν να μην τη σεβόταν πολύ χωρίς να προκάλεσε τόσο η Μυριέλλα θεωρώ. Ο Γιώργος ήξερε που πήγαινε και ήξερε ότι η Μυριέλλα έχει κάτι άλλο έξω, ήξερε που πήγαινε», σχολίασε η Άσπα Πρεδάρη. 

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό νομίζω δεν έκανε κακό στον Κατσαούνη από την πλευρά της τηλεθέασης, γιατί όλοι ασχολιόντουσαν με αυτό, από άλλες απόψεις όμως, δεν του έκανε καλό».

Read More

And More