Άσπα Πρεδάρη στο TLIFE: «Σοκαρίστηκα, έτρεχα και φώναζα σαν τρελή “κλέφτες, πιάστε τους”»

Αντιμέτωπη με δύο διαρρήκτες η  Άσπα Πρεδάρη, η οποία με βίντεο στα social media αποκάλυψε την περιπέτεια  που βίωσε επιστρέφοντας στο σπίτι της, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου.

Σε επικοινωνία με το TLIFE, η πρώην παίκτρια του Survivor περιγράφει καρέ – καρέ το συμβάν που την αναστάτωσε, αλλά και το κυνηγητό στους δρόμους προκειμένου να τραβήξει βίντεο με τους δύο νεαρούς άνδρες.

«Επιστρέφοντας στο σπίτι βρήκα αρχικά τον έναν από τους δύο να κάθεται μόνος στα σκαλιά. Αμέσως ρώτησα τι περιμένει και εκείνος μου απάντησε πως θέλησε να ξαποστάσει στα σκαλοπάτια. Ήμουν υποψιασμένη, γιατί το προηγούμενο βράδυ παρακολουθούσα τυχαία βίντεο στα social media για το πώς εισβάλλουν διαρρήκτες στα σπίτια», αναφέρει η Άσπα Πρεδάρη στο TLIFE.

Το κυνηγητό με τους διαρρήκτες

Για τις στιγμές που ακολούθησαν η Άσπα Πρεδάρη αναφέρει στο TLIFE: «Το ένστικτό μου έλεγε πως κάτι παίζεται εδώ. Ξαφνικά βλέπω τον δεύτερο άνδρα να κατεβαίνει με παρκούρ από τα κάγκελα του σπιτιού μου και τρέχω αμέσως να τον πιάσω. 

Αντιλήφθηκα αμέσως ότι ήταν άπειροι σε όλο αυτό, ήταν νεαρά παιδιά 20 ετών. Σοκαρίστηκα, σκοπός μου ήταν να τραβήξω τα πρόσωπά τους σε βίντεο. Αρχικά νευρίασα πάρα πολύ. Έτρεχα και φώναζα σαν τρελή “κλέφτες, πιάστε τους”. Είμαι ψύχραιμη σαν άνθρωπος οπότε γρήγορα ηρέμησα, δεν φοβήθηκα. 

Δες το βίντεο:

Οι επόμενες κινήσεις

«Επέστρεψα στο σπίτι και κατάλαβα πόσο τυχερή ήμουν. Δεν είχαν προλάβει να μου πάρουν πράγματα και χρήματα», αναφέρει στο TLIFΕ η Άσπα Πρεδάρη.

Και καταλήγει: «Ήταν σοκαριστικό, μετά το συμβάν ήρθε η αστυνομία στο σπίτι μου. Θυμάμαι όμως τα πρόσωπά τους. Ειδικά τον έναν τον πρόσεξα πολύ καλά, θυμάμαι και τι ακριβώς φορούσαν. Ήμουν τυχερή. Ενημέρωσα τα πλησιέστερα αστυνομικά τμήματα των γύρω περιοχών ώστε να γνωρίζουν για τους νεαρούς διαρρήκτες», αναφέρει η πρώην παίκτρια του Survivor.

Read More

And More