Αθηνά Ευμορφιάδη – Survivor: Η ανάρτηση του συντρόφου της «μαρτύρησε» την αποχώρησή της;

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μία από τις παίκτριες των Διασήμων στο φετινό Survivor, η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στους τηλεθεατές.

Το τελευταίο διάστημα η διαγωνιζόμενη φαίνεται πως δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά, καθώς της λείπει η κόρη της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στην προσωπική της ζωή η Πρωταθλήτρια Kick Boxing βρίσκεται σε σχέση με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης σχολής πολεμικών τεχνών Kick Boxing, Boxing και Bjj.

Ο ίδιος στηρίζει την αγαπημένη του κάνοντας συχνά αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, ο Γιάννης Μαυροκορδάτος δημοσίευσε μία φωτογραφία προκαλώντας ερωτηματικά στους ακόλουθούς του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μαυροκορδάτος αποκάλυψε πως δεν ψήφισε την αγαπημένη του, επειδή κατάλαβε πως δε θέλει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Θυμίζουμε πως η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι απόψε υποψήφια προς αποχώρηση και τα spoilers είναι διχασμένα ως προς την παραμονή της στο Survivor. Όπως ειπώθηκε μάλιστα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η 32χρονη αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor.

Read More

And More