Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Το love story του ζευγαριού είναι βγαλμένο από παραμύθι! [pics]

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Το love story του ζευγαριού είναι βγαλμένο από παραμύθι! [pics] | tlife.gr

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος σε λίγες ώρες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013 και η κοινή τους πορεία θυμίζει παραμύθι. Η Αθηνά μέχρι να γνωρίσει το Φίλιππο απέφευγε να μιλάει για την προσωπική της ζωή και να φωτογραφίζεται με τον εκάστοτε σύντροφό της. Όλα αυτά μέχρι να έρθει ο πρίγκιπας και το παραμύθι να πάρει σάρκα και οστά.

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», δήλωνε η Αθηνά σε συνέντευξη της. Την ίδια χρονιά, η όμορφη ηθοποιός κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη και σε συνέντευξη της στο περιοδικό People αναφέρει πως ο Φίλιππος είναι η πιο υγιής σχέση της ζωής της!

Το στυλ και η φινέτσα του Φίλιππου κέρδισαν την Αθηνά από την πρώτη στιγμή που τον είδε να περπατάει προς το μέρος της. Το 2015, σε μια ακόμη συνέντευξη δηλώνει: «Στη σχέση μας κάνει κουμάντο ο Φίλιππος…Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν »σατράπη» στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω».

Η Αθηνά είναι παραδοσιακή γυναίκα και γι’ αυτό θέλει ο άντρας να έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους αλλά ταυτόχρονα να είναι τρυφερός και να τη φροντίζει. Ο Φίλιππος, όπως όλα δείχνουν, έχει το πακέτο που χρειάζεται η Αθηνά στη ζωή της. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για εκείνον. Η συγκατοίκηση δεν θα αργήσει να έρθει. Το τέλος του 2014 βρίσκει το ερωτευμένο ζευγάρι να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Η ηθοποιός συνδύασε το γούστο της με εκείνο του επιχειρηματία και η ερωτική τους φωλιά έγινε όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί.

Τον περασμένο Νοέμβρη, το ζευγάρι παντρεύεται με πολιτικό στο Γύθειο κάτω από άκρα μυστικότητα και καλεσμένοι είναι η οικογένεια και οι πολύ στενοί φίλοι τους. Η Αθηνά βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά διασκεδάζει με την ψυχή της. Στις 14 Μαρτίου του 2018, Αθηνά και Φίλιππος γίνονται για πρώτη φορά γονείς και ο μικρός Μάξιμος έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας Μιχόπουλου.

Λίγες ώρες πριν τον θρησκευτικό γάμο, το ζευγάρι ανυπομονεί να γιορτάσει μαζί με τους φίλους του τον έρωτά του. Με το καλό!

READ more