Αθηνά Οικονομάκου: Το μήνυμά της για τον κορονοϊό και όλα όσα θέλει να κάνει τώρα που θα μένει σπίτι της! [pics,vids]

Η Αθηνά Οικονομάκου στηρίζει το μήνυμα “Μένουμε Σπίτι” και εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι της με την οικογένειά της! Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη Θέση μου” δεν κάνει περιττές εξόδους και έχει πάρει τη συνειδητή απόφαση να παραμείνει μέσα, με σκοπό να προστατευτεί από τον κορονοϊό. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η γνωστή ηθοποιός διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλια του γιου της κεκλεισμένων των θυρών και μόνο για τα στενά μέλη της οικογένειάς της.

Η όμορφη Αθηνά δεν χάνει την αισιοδοξία και το χαμόγελό της και ξέρει ότι όλα θα πάνε καλά! Αυτό που έχει σημασία, όπως δήλωσε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι να μείνουμε σπίτι μας! Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου έχει πλέον την ευκαιρία να κάνει όλα όσα ήθελε και αμελούσε, εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων, όπως το να περάσει περισσότερο χρόνο με τον μικρό Μάξιμο και να παρακολουθήσει τις αγαπημένες της ξένες σειρές.

“Εγώ από πλευράς μου, θέλω να σας πω το εξής: Εγώ επειδή είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και προσπαθώ να βλέπω σε κάθε περίσταση τα θετικά, εγώ λοιπόν, με βάση αυτή τη συνθήκη, που δεν μπορούμε να την αλλάξουμε αυτή τη στιγμή, και πρέπει να την αποδεχτούμε… χαίρομαι που θα μείνουμε λίγο σπίτι μας. Εγώ έχω να κάνω πάρα πολλά πράγματα που αμελούσα τόσο καιρό, επειδή δουλεύω πάρα πολλές ώρες μέσα στη μέρα. Θα ευχαριστηθώ το παιδάκι μου, τον άντρα μου, θα μαγειρέψω, θα φτιάξω τις ντουλάπες μου… Θα προσπαθήσω τις ώρες που κοιμάται το παιδί να δω σειρές, που μου έχουν λείψει πάρα πολύ… Έχω να τακτοποιήσω κάτι ντουλάπια γεμάτο προϊόντα. Ας κοιτάξουμε λίγο να το απολαύσουμε, με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας μας. Μόνοι μας. Σπίτι μας. Κόψτε τις περιττές βόλτες. Δεν θα μας λείψουν. Στην Ελλάδα ζούμε, θα περάσουμε ένα ωραίο καλοκαίρι, εάν αυτή τη στιγμή κάτσουμε στο σπίτι μας…” δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.