Ατύχημα για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή -Δες τι συνέβη!

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τα talent shows και έχουν κάνει τη δική τους καριέρα στο χώρο του τραγουδιού. Μεταξύ αυτών είναι και το συγκρότημα Stereo Soul που γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor. Μπορεί μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας ο Παναγιώτης Πάλλης και ο Bradley White Dale να αποφάσισαν να χωρίσουν επαγγελματικά τους δρόμους τους, όμως αυτό δεν στάθηκε αφορμή για να διαλυθεί το συγκρότημα.

Πλέον ο Παναγιώτης Πάλλης συνεργάζεται με τον Αλέξης Δερμιτζάκη και μαζί συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες ο Αλέξης είχε ένα ατύχημα και το βράδυ της Τετάρτης με μια ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψαν το δυσάρεστο γεγονός.

“Το αγόρι μας γκρεμοτσακίστηκε και μπανταρίστηκε χειροπόδαρα, και για λίγες εβδομάδες θα είναι off the game. Το πνεύμα όμως είναι πιο ψηλά από ποτέ! Μετά από τις πολύ επιτυχημένες πρώτες μας live εμφανίσεις, επιστρέφουμε δυναμικά για τη συνέχεια πολύ σύντομα! Stay tuned γιατί “μαγειρεύουμε” υπέροχα πράγματα! Υγεία πάνω απ’ όλα παίδες!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

Read More

And More